Cart
You have no items in your shopping cart

Zaterdag 7 december: Primare en System Audio bij Wifimedia

  • Posted on
Zaterdag 7 december: Primare en System Audio bij Wifimedia

Aanstaande zaterdag 7 december wordt bij Wifimedia in haar Experience Center een uitgebreide demo gegeven van de merken Primare en System Audio.
Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de nieuwe Prisma technologie en de nieuwe mogelijkheden van de draadloze audio standaard WiSA, die gebruikt wordt om de actieve luidsprekerlijn van System Audio aan te sturen. Naast deze actieve lijn, de SA Legend serie, zal ook de passieve Saxo lijn te beluisteren zijn.

Uiteraard is er volop aandacht voor de nieuwe streamer NP5, die ruim op voorraad zal zijn en een grote aanrader is voor mensen die reeds een Primare systeem hebben en wensen te upgraden naar de nieuwe streaming standaard van Primare. Bestaande Primare klanten krijgen een aantrekkelijke korting op de NP5. Voor niet Primare klanten is de NP5 een alleskunnende streamer die met haar prijs van €500,- de concurrentie vol aangaat met de bestaande streamers in dit prijssegment.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »