Cart
You have no items in your shopping cart

Nieuwe line-up LG televisies

  • Posted on
Nieuwe line-up LG televisies

In LG's OLED TV line-up voor 2024 spelen de G4- en C4-series een prominente rol, elk met hun eigen kenmerken en verbeteringen.

De G4-serie, voortgezet vanuit de vorige G-serie, blijft een voorkeurskeuze voor diegenen die streven naar premium kwaliteit. Met het One Wall Design en de bijgeleverde muurbeugel komt deze serie het beste tot zijn recht wanneer hij aan de muur wordt gemonteerd, maar hij kan ook op een tv-meubel worden geplaatst. De Zero Connect box huisvest alle aansluitingen en stuurt draadloos beeld, geluid en data naar de tv. Met een verversingsfrequentie tot 4K 144Hz en de nieuwe Brightness Booster Max, die tot 150% helderder kan worden op een klein deel van het scherm, biedt de G4-serie een indrukwekkende kijkervaring. De verbeterde kleuren en de introductie van de krachtige Alpha 11 processor benadrukken de premium status van deze serie.

Aan de andere kant biedt de C4-serie een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar kwaliteit met een iets lagere prijs. Hoewel hij niet dezelfde muurmontage-opties heeft als de G4, biedt de C4-serie nog steeds hoogwaardige prestaties met een helderheidsboost dankzij de Alpha 9 processor. Met een refresh rate tot 144Hz is de C4-serie ook geschikt voor gamers die op zoek zijn naar vloeiende gameplay. WebOS 24 brengt nieuwe functies, zoals Chromecast-ondersteuning, naar deze serie, waardoor het een uitgebreide entertainmentervaring biedt.

Met verbeteringen en nieuwe functies beloven zowel de G4- als C4-series een boeiende kijkervaring te bieden, afgestemd op verschillende behoeften en budgetten.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »