Cart
You have no items in your shopping cart
Wifimedia News

FiiO BTR7

  • Posted on
FiiO BTR7

Vanaf nu vanuit voorraad leverbaar: FiiO BTR7. De gloednieuwe BTR7 heeft de mecha design van de zevende generatie, waardoor hij een meeslepend uiterlijk krijgt. De voor comfort en ergonomie geoptimaliseerde behuizing van gelamineerde aluminiumlegering wordt gecombineerd met een 1,3-inch IPS-kleurenscherm dat het paradepaardje is van de BTR7. Het display is voorzien van een gloednieuwe, kleurrijke gebruikersinterface die belangrijke informatie zoals volume, vermogen, versterking en audioformaat op een intuïtieve manier presenteert - nog een ander deel van de schittering van de BTR7. De materialen die worden gebruikt voor audio-onderdelen zijn genereus. Zo ook de voeding. Het hele apparaat maakt gebruik van gescheiden analoge en digitale secties en in totaal worden 13 LDO's gebruikt voor spanningsregeling, waardoor pure en enorme kracht wordt gegarandeerd.

Wij hebben Moondrop toegevoegd aan assortiment!

  • Posted on
Wij hebben Moondrop toegevoegd aan assortiment!

Sinds deze vorige week hebben wij ons assortiment mogen uitbreiden met de producten van MOONDROP. 
MOONDROP was ooit een kleine studio van enkele hobbyistische ingenieurs. Rond 2014 begonnen zij zich te richten op het ontwikkelen van oordopjes en in- ear hoofdtelefoons. Na verscheidene jaren van constante verbetering groeiden zij uit tot een merk met hun eigen ontwikkel- en productielijn, toonaangevende ontwerptheorieën, complete leverings- en bedrijfsketen. 


Benieuwd hoe de in-ears van Moondrop klinken? Wij hebben ze in onze showroom op demo liggen, kom gerust langs om ze te beluisteren!

Zojuist aangekondigd: Sonos Ray

  • Posted on
Zojuist aangekondigd: Sonos Ray

Zojuist aangekondigd de Sonos Ray

Ray is de compacte alles-in-een soundbar die je tv, muziek en games een upgrade geeft. Je bedient hem met de Sonos-app, de huidige afstandsbediening van je tv, Apple AirPlay 2, muziekdienstapps en meer.

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 is nu beschikbaar voor pre-order!

  • Posted on
Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 is nu beschikbaar voor pre-order!

De lang verwachte opvolger van de populaire Citation Bar, de Citation MultiBeam 1100 is nu beschikbaar voor pre-order! Deze prachtige nieuwe soundbar maakt gebruikt van de bekende MultiBeam technologie die we voor het eerst zagen in de MultiBeam 700, het kleine broertje van deze nieuwe spectaculaire soundbar. Bovendien is de MultiBeam 1100 nu ook voorzien van Dolby Atmos, een mooi touchdisplay voor bediening en setup en kan je deze gemakkelijk uitbreiden naar een volwaardige 5.1.2-kanaals surround setup met gebruik van de Citation Surround en de Citation Sub of Sub S!

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »