Cart
You have no items in your shopping cart

Profile Koos van Elk

  • Posted on
Profile Koos van Elk

In de regio Arnhem is Profile Koos van Elk al jaren een begrip. Met de volgende generatie die al klaarstaat, zal dit succesverhaal zich nog lang voortzetten. Of je nu een kleine onderhoudsbeurt voor je auto, nieuwe banden onder je auto wilt, of een APK-keuring nodig hebt, het is allemaal mogelijk. Dankzij meerdere vestigingen in de regio is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt

In de regio Arnhem is Profile Koos van Elk al jaren een begrip. Met de volgende generatie die al klaarstaat, zal dit succesverhaal zich nog lang voortzetten. Of je nu een kleine onderhoudsbeurt voor je auto, nieuwe banden onder je auto wilt, of een APK-keuring nodig hebt, het is allemaal mogelijk. Dankzij meerdere vestigingen in de regio is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt.

Of een klant nu even moet wachten terwijl de banden van zijn wagen worden vervangen door de monteur, zowel klanten als monteurs kunnen genieten van fijne achtergrondmuziek. Dankzij apart geschakelde zones kan er in elke ruimte op een ander volume worden geluisterd en naar verschillende muziek worden geluisterd.

Benieuwd naar dit project, bekijk het op Wifimedia Projects

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »