Cart
You have no items in your shopping cart

Maak kennis met de iBasso DX260

  • Posted on
Maak kennis met de iBasso DX260

De iBasso DX260 is een high-end draagbare muziekspeler die audiofielen onderweg een uitzonderlijke luisterervaring biedt. Met zijn krachtige acht DAC's, hoge resolutie audio-ondersteuning en aanpasbare geluidsinstellingen levert de DX260 een kristalheldere geluidsweergave en meeslepende muziekweergave. Het strakke ontwerp en de gebruiksvriendelijke interface maken het een must-have voor iedereen die waarde hecht aan eersteklas geluidskwaliteit in een compact en draagbaar apparaat.

De DX260 maakt gebruik van 8 x CS43198 in Octa DAC Chip Matrix, wat garant staat voor uitmuntende prestaties. Deze vlaggenschip DAC-chip van Cirrus Logic biedt een indrukwekkend dynamisch bereik, uitstekende resolutie van microdetails en een ongelooflijk lage ruisvloer, waardoor de luisterervaring naar nieuwe hoogten wordt gebracht.

Met iBasso's FPGA-Master 2.0 als audiosysteemcontroller wordt de signaalintegriteit en synchronisatie behouden, terwijl het nieuwe algoritme zorgt voor nauwkeurige controle van DAC-klokken en gegevens, wat resulteert in een verbeterde geluidskwaliteit.

De DX260 wordt geleverd met het nieuwste Android 11-systeem voor een naadloze Android-ervaring, samen met Mango OS voor uitzonderlijke audioweergave. Het nieuwe ontwerp omvat een verwijderbare achtercover voor eenvoudige batterijvervanging, waardoor de DX260 niet alleen geavanceerd klinkt, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk is.