Cart
You have no items in your shopping cart

Maak kennis met de iBasso DX260

  • Posted on
Maak kennis met de iBasso DX260

De iBasso DX260 is een high-end draagbare muziekspeler die audiofielen onderweg een uitzonderlijke luisterervaring biedt. Met zijn krachtige acht DAC's, hoge resolutie audio-ondersteuning en aanpasbare geluidsinstellingen levert de DX260 een kristalheldere geluidsweergave en meeslepende muziekweergave. Het strakke ontwerp en de gebruiksvriendelijke interface maken het een must-have voor iedereen die waarde hecht aan eersteklas geluidskwaliteit in een compact en draagbaar apparaat.

De DX260 maakt gebruik van 8 x CS43198 in Octa DAC Chip Matrix, wat garant staat voor uitmuntende prestaties. Deze vlaggenschip DAC-chip van Cirrus Logic biedt een indrukwekkend dynamisch bereik, uitstekende resolutie van microdetails en een ongelooflijk lage ruisvloer, waardoor de luisterervaring naar nieuwe hoogten wordt gebracht.

Met iBasso's FPGA-Master 2.0 als audiosysteemcontroller wordt de signaalintegriteit en synchronisatie behouden, terwijl het nieuwe algoritme zorgt voor nauwkeurige controle van DAC-klokken en gegevens, wat resulteert in een verbeterde geluidskwaliteit.

De DX260 wordt geleverd met het nieuwste Android 11-systeem voor een naadloze Android-ervaring, samen met Mango OS voor uitzonderlijke audioweergave. Het nieuwe ontwerp omvat een verwijderbare achtercover voor eenvoudige batterijvervanging, waardoor de DX260 niet alleen geavanceerd klinkt, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk is.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »