Cart
You have no items in your shopping cart

Zaterdag 3 december: Dynaudio en Aurender Demodag

  • Posted on
Zaterdag 3 december: Dynaudio en Aurender Demodag

De schoonheid van de eenvoud

Op zaterdag 3 december is er weer een interessant evenement bij Wifimedia in Arnhem. In samenwerking met Dynaudio en Aurender (More Music) wordt de schoonheid van de eenvoud van actieve luidsprekers gedemonstreerd. Met slechts één bron en één digitale kabel is een hoogwaardig audiosysteem te realiseren, waarbij geen compromissen worden gedaan aan de geluidskwaliteit. Met de Aurender N10 netwerkspeler als bron wordt de hele familie van actieve Dynaudio Focus XD luidsprekers gedemonstreerd. Daarnaast is uiteraard de XEO lijn te beluisteren. Laat u verbazen door de kleinste telg, de XEO 2, maar ook zijn broertjes, de XEO 4 en 6 laten zich niet onbesproken.

De Aurender familie is uiteraard ook goed vertegenwoordigd. De nieuwste speler Aurender A10, maar o.a. ook de mooie combinatie van de N100 en de X725 zijn te bewonderen. Met de nieuwe internetradio functie, de ruime interne opslagruimte en streaming diensten als Tidal of Qobuz, is een Aurender voldoende om aan al uw muziekale behoeften te voorzien.

Moe van alle kabels, maar niet van luisteren? Kom zaterdag langs en stap binnen in de wereld van de verrassende combinatie van streaming en actieve luidsprekers!

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »