Cart
You have no items in your shopping cart

Yamaha's nieuwe MusicCast 20 (WX-021) multi-room speaker nu uit voorraad leverbaar!

  • Posted on
Yamaha's nieuwe MusicCast 20 (WX-021) multi-room speaker nu uit voorraad leverbaar!

De Yamaha MusicCast 20 (WX-021) is een compacte draadloze 2-weg luidspreker die je echt overal in huis kunt neerzetten. Direct uit voorraad leverbaar of kom langs de winkel in Arnhem voor een uitgebreide demonstratie!

Yamaha MusicCast 20

De Yamaha MusicCast 20 (WX-021) is een compacte draadloze 2-weg luidspreker die je echt overal in huis kunt neerzetten. Met deze slimme luidspreker stream je eenvoudig muziek via Apple Airplay, Bluetooth en in highres (tot 24bit en 192kHz) vanaf een muziekserver of muziekdienst.

De MusicCast 20 is bovendien voorzien van internetradio en de commerciële streamingdiensten TIDAL, Qobuz, Spotify en Deezer. Voor diegene die liever muziek streamt via een bekabeld netwerk voorziet de luidspreker ook in een ethernetaansluiting.

Door zijn compacte formaat kan de luidspreker vrijwel overal worden neergezet en kan zelfs aan de wand worden bevestigd. Met deze compacte Yamaha luister je echt overal naar je favoriete muziek op de manier zoals jij dit graag wilt.

MusicCast

Met de gratis MusicCast Controller voor iOS of Android is het bedienen van de MusicCast 20 kinderspel. Via deze overzichtelijke en intuïtief te bedienen app kan deze luidspreker eenvoudig in een MusicCast multiroom omgeving worden opgenomen of kan er een MusicCast omgeving worden opgezet. Eenmaal geïntegreerd in de MusicCast omgeving ontstaat er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden.

Binnen de MusicCast omgeving kan deze luidspreker met een tweede MusicCast 20 worden gecombineerd voor een muziekweergave in stereo. Deze MusicCast 20 is bij de nieuwste generatie MusicCast receivers en soundbars zelfs te configureren als draadloze surround luidspreker. Meer informatie over de mogelijkheden van het MusicCast systeem vindt u op onze speciale MusicCast pagina.

Intelligente features

De Yamaha MusicCast 20 is niet zomaar een draadloze luidspreker. De luidspreker werkt namelijk samen met Amazon Alexa, zodat deze zelfs met stemcommando's kan worden bediend. Met Amazon Alexa en Yamaha MusicCast ontstaat een krachtige combinatie waarmee elk huis eenvoudig kan worden getransformeerd tot een hypermoderne 'smart home' omgeving.

Op de bovenzijde van de behuizing zijn aanraakgevoelige toetsen geplaatst waarmee de luidspreker snel en eenvoudig is te bedienen. Voor diegene die de MusicCast 20 graag in de slaapkamer wil gebruiken heeft Yamaha de luidspreker voorzien van alarm met snooze functie. De MusicCast luidspreker heeft bovendien een handige sleeptimer, zodat je geheel ontspannen met achtergrondmuziek kunt gaan slapen.

De Yamaha MusicCast 20 luidspreker is leverbaar in een zwarte of in een witte uitvoering, zodat deze perfect kan worden afgestemd op jouw smaak en leefomgeving. Meer weten over de vele mogelijkheden van de Yamaha MusicCast 20 luidspreker, neem dan contact op met een van onze specialisten in de winkel.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »