Cart
You have no items in your shopping cart

Wifimedia Smart Living Event op zaterdag 25 januari

  • Posted on
Wifimedia Smart Living Event op zaterdag 25 januari

Hoezo, alleen sfeer in December? Wil je meer weten over hoe Smart Living kan zorgen voor meer ‘sfeer’ in uw leven, dan nodigen wij je uit om ons te bezoeken tijdens het Wifimedia Smart Living Event op zaterdag 25 januari 2020.

Vind jij december ook zo’n gezellige en sfeervolle maand. Iedereen doet zijn best om de woonomgeving die ene bijzondere sfeer te geven. Maar ja, met de komst van het nieuwe jaar is ‘die’ periode weer afgelopen.

De juiste sfeer in je woning zorgt ervoor dat je er prettig en op je gemak voelt. Een sfeer kan je helpen ontspannen of zelf activeren om aan de slag te gaan. De juiste woonsfeer op het juiste moment is dus het gehele jaar welkom, toch?

Een sfeer wordt natuurlijk bepaald door verscheidende factoren. Een warme lichtkleur is goed voor ontspannen, terwijl witter daglicht je juist meer activeert. Tijdens het slapen heeft een wat koelere kamertemperatuur vaak de voorkeur, terwijl dit weer niet gewenst is tijdens een etentje moet goede vrienden. En dan hebben we het nog niet eens over sfeerverhogende muziek gehad.

Daarom wisselt de specifieke sfeerwens nogal eens gedurende de dag. En de vraag is dan… Ga je steeds handmatig de verlichting, temperatuur, etc. aanpassen om de gewenste sfeer te realiseren. Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk: Nee, niet echt.

Smart Living heeft een passend antwoord op die duizenden handelingen die we per jaar doen om onze woonomgeving ‘in te stellen’ voor het gewenste gebruik. Door ‘om te denken’ naar gebruikssferen (in plaats van losse elementen) en deze dan met een druk op een knop (of automatisch) te activeren zorgt ervoor dat we beter gebruik maken van de sfeermogelijkheden in de woning én dat we gedurende het hele jaar de meest optimale sfeer in huis hebben. Een echte woonbeleving dus!!

Interesse? Wil je meer weten over hoe Smart Living kan zorgen voor meer ‘sfeer’ in uw leven, dan nodigen wij je uit om ons te bezoeken tijdens het Wifimedia Smart Living Event op zaterdag 25 januari 2020. Van 10.00 tot 16:00 uur laat onze Smart Living adviseurs graag je graag wat sfeervolle opties zien en gaat met je in gesprek over de mogelijkheden. We ontmoeten u graag in ons Smart Living Experience Center op de Mercatorweg 28 in Arnhem.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »