Cart
You have no items in your shopping cart

Wifimedia Experience Center blijft open, wij volgen het advies op van het RIVM

  • Posted on
Wifimedia Experience Center blijft open, wij volgen het advies op van het RIVM

Op basis van de uitgangspunten van het RIVM hebben wij maatregelen genomen in onze winkel. Wij volgen de informatie die de overheid verstrekt op de voet en passen onze maatregelen aan waar nodig. De maatregelen hebben op dit moment met name betrekking op het beperken van verdere verspreiding van het virus en dus op extra aandacht voor een goede hygiëne.

Waar moet ik mij aan houden in het Wifimedia Experience Center?

Wij vragen dan ook alle bezoekers alle regels in acht te nemen zoals het RIVM voorschrijft. Dat houdt in dat wij 1,5 meter afstand van u respecteren en vragen u dat ook te doen. Het is momenteel tijdelijk niet mogelijk om hoofdtelefoons en in-ears uit te proberen ivm de hygiëne.

Uiteraard vragen wij dan ook dat als u gezondheidsklachten heeft, uw bestelling on-line te plaatsen. Indien het product niet naar wens is dan kan deze altijd binnen 30 dagen kosteloos worden geretourneerd! 

Online orders worden contactloos verzonden

Bent u thuis dan kunt u alsnog bij ons gewoon online bestellen en de producten veilig laten afleveren. 

Vanaf vandaag worden pakketten niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Volgens de eerder aangekondigde maatregel tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de laatste 3 tekens van de legitimatie te noteren.

Wifimedia Headphones Event verplaatst

Op zaterdag 21 maart zou Wifimedia wederom een headphones event in het Wifimedia Experience Center organiseren. Wij hebben besloten dit event te verplaatsen naar een nader te bepalen datum in de loop van het jaar. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte!

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »