Cart
You have no items in your shopping cart

ThermoSmart Advanced

  • Posted on
ThermoSmart Advanced

De ThermoSmart Advanced is de gebruiksvriendelijke en strak vormgegeven slimme wifi-thermostaat. Je koppelt de ThermoSmart aan je cv-ketel via de bestaande bedrading.

ThermoSmart is via je lokale wifi-netwerk verbonden met internet. Hierdoor kun je ook als je niet thuis bent, op afstand je thermostaat bedienen met je smartphone, tablet of computer.

De manier van instellen en aanpassen is innovatief en toch ook bekend. De app en de webportal zijn zodanig ontworpen dat de bediening van je ThermoSmart intuïtief en daardoor écht gebruiksvriendelijk is.

Thermosmart wordt compleet geleverd met cv-ketelinterface voor OpenTherm en aan/uit cv-ketels, voedingsadapter en montagemateriaal. Bovendien kent de ThermoSmart geen abonnement of andere verborgen kosten.

ThermoSmart is eenvoudig te installeren met een online wizard, die je stap voor stap door het installatieproces loodst. Voor wie de installatie niet zelf wil of kan doen, biedt ThermoSmart installatie-service aan.

Bestellen / Meer informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »