Cart
You have no items in your shopping cart

Streaming Demo Dag bij Wifimedia op zaterdag 29 oktober!

  • Posted on
Streaming Demo Dag bij Wifimedia op zaterdag 29 oktober!

Wifimedia: maak kennis met de toekomst, maak kennis met streaming audio!

Op zaterdag 29 oktober aanstaande organiseert Wifimedia een wel zeer compleet streamingevent.

Deze dag zullen de gerenommeerde merken HEOS, Denon, Sonos, Bluesound, Harman/Kardon en Bowers & Wilkins diverse demonstraties geven in de, in deze zomer, prachtig verbouwde winkel aan de Vossenstraat 3 te Arnhem. “De streamingproducten van bovengenoemde merken blijven zich steeds verder ontwikkelen. We zien dan ook dat de merken steeds completer worden in het hardware aanbod, de gebruikte software en de gebruikersinterface van de app’s voor de bediening. Dat willen wij de consument graag laten zien”, weet Rik Zwanikken van Wifimedia te vertellen.

Elk merk wordt vertegenwoordigd door eigen productspecialisten om u een zo volledig mogelijke demonstratie te geven en uw vragen te kunnen beantwoorden. Er zullen ook een aantal noviteiten op deze dag gepresenteerd worden.

Zo zal o.a. Bluesound haar nieuwe Pulse Soundbar demonstreren, komt Harman/Kardon met de compleet vernieuwde en uitgebreide productlijn, zal Bowers & Wilkins de Rotel 14-serie met Play-Fi presenteren en zal Denon de HEOS-surroundreceiver demonstreren. Zeker de moeite van een bezoekje waard!

Als u langs komt kunt u kans maken op een gratis speaker t.w.v. 349 euro!

Zoals u dat van Wifimedia gewend bent, staat het gastvrije en deskundige personeel ook voor u klaar op deze dag.

We zien u graag op zaterdag 29 oktober bij Wifimedia!

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »