Cart
You have no items in your shopping cart

Sennheiser Momentum Wireless, premium draadloze hoofdtelefoon

  • Posted on
Sennheiser Momentum Wireless, premium draadloze hoofdtelefoon

De Sennheiser Momentum Wireless is een draadloze over-ear hoofdtelefoon met ingebouwde Actieve Noise Cancellation. Met deze Bluetooth 5.0 koptelefoon zit je letterlijk midden in de muziek er gaat er niets aan het muzikale momentum verloren.

Geluidskwaliteit en comfort

Door jarenlange ervaring in de geluidsstudio heeft de Momentum Wireless hoofdtelefoon van Sennheiser een ongelofelijk goede geluidskwaliteit en een hoog draagcomfort. Waar je ook muziek wilt luisteren en hoe lang je deze luistersessie ook is, je zult enkel genieten van de muziek zonder dat de hoofdtelefoon oncomfortabel of vermoeiend wordt.

Bij Sennheiser snappen ze dat geluidskwaliteit en draagcomfort prima samengaan met een prachtig productdesign; een design waarmee je gezien mag worden en dat tot een klein pakketje kan worden ingeklapt als je hem even een paar uurtjes rust wilt gunnen. Handig wanneer je de hoofdtelefoon meeneemt op reis. De accucapaciteit van de Momentum Wireless bedraagt 17 uur. Op een acculading vlieg je dus letterlijk de hele wereld over.

 

Active Noise Cancellation

Om optimaal te genieten van je favoriete muziek heeft Sennheiser de headphones voorzien van Active Noise Cancellation. Deze kent drie standen zodat je deze optimaal kunt afstemmen op je luisteromgeving. Hiermee maakt het dus niet uit waar je muziek luistert, de Momentum Wireless laat alle muziekinformatie inclusief de kleinste details en nuances aan je horen. Met de Sennheiser Smart Control App kun je de verschillende Noise Cancellation instellingen selecteren en de klank via ingebouwde equalizer afregelen naar je eigen smaak.

 

Slimme bediening

De koptelefoon heeft diverse slimme ingebouwde technologie die met een eenvoudige druk op de knop kan worden aangeroepen. Via de intuïtieve bediening stel je vlot het volume bij en activeer je de spraak assistent van de telefoon. Telefoneer met de ingebouwde Sennheiser kwaliteitsmicrofoons in een kristalheldere geluidskwaliteit. Een enkele druk op de knop is voldoende. Met de auto on/off en smart pauze functie mis je hierbij geen noot van je favoriete muziek. Met Transparant Hearing functionaliteit blijf je bovendien onder alle omstandigheden optimaal in contact met de omgeving.

Behalve draadloos kan de koptelefoon ook via de meegeleverde mini-jack kabel of USB-C ingang worden aangestuurd. Deze kabels worden keurig, inclusief een handige draagtas, met de hoofdtelefoon meegeleverd. Ben je op zoek naar een comfortabele hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking en een studio geluidskwaliteit, bestel deze Sennheiser Momentum Wireless dan snel en eenvoudig online via de Wifimedia webshop. Natuurlijk mag je hem ook eerst op je gemak komen beluisteren in het Wifimedia Experience Center in Arnhem.

Bestellen / Meer informatie

 

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »