Cart
You have no items in your shopping cart

Nieuwe JBL Soundbars nu te beluisteren bij Wifimedia

  • Posted on
Nieuwe JBL Soundbars nu te beluisteren bij Wifimedia

Ben je op zoek naar een compacte maar krachtige home cinema soundbar oplossing? Dan zijn de JBL Bars iets voor jou!

JBL Bar Studio

2.0-kanaals soundbar met Bluetooth

Met de compacte JBL Bar Studio soundbar geniet je van weergaloos geluid wanneer je naar je favoriete tv-series en films kijkt of als je naar muziek luistert. De soundbar is slank, heeft een ongeëvenaard ontwerp en is zeer eenvoudig in gebruik. Door JBL Surround Sound en de twee baspoorten wordt je televisiegeluid omgezet in echt bioscoopgeluid. De JBL Bar Studio heeft een Bluetooth-verbinding waardoor je je muziek draadloos kunt streamen naar je luidspreker. Het installeren is eenvoudig. Sluit met één enkele HDMI-kabel je soundbar aan op je televisie. Je kunt de JBL Bar Studio bedienen met de afstandsbediening van je eigen televisie.

 

JBL Bar 2.1

2.1-kanaals soundbar met draadloze subwoofer

De JBL Bar 2.1 is vormgegeven met een zeer slank profiel, voorzien van vele functies, en is eenvoudig in gebruik. De soundbar beschikt over Dolby® Digital, JBL Surround Sound, 300 W-systeemvermogen en een draadloze 6.5” subwoofer voor een gebalanceerd geluid en diepe bas bij je films, muziek en zelfs videogames. Volledig uitgerust in elke betekenis van het woord. Deze soundbar beschikt over een HDMI™ input en over AUX- en USB-kabelaansluitingen die je in staat stellen je home-entertainmentmogelijkheden nog meer te benutten. Het apparaat beschikt ook over een Bluetooth-functie voor draadloze verbindingen. Verder beschikt de soundbar ook over JBL SoundShift® waarmee je direct tussen het geluid van je tv en het geluid van je mobiele telefoon of tablet kunt schakelen. Bovendien kun je de soundbar aansturen met de bestaande afstandsbediening van je tv. Hiermee legt de JBL Bar 2.1 de lat hoog voor andere soundbars.

 

JBL Bar 3.1

3.1-kanaals 4K Ultra HD soundbar met draadloze subwoofer

De JBL Bar 3.1 beschikt over 450 W totaal systeemvermogen, een enkel middenkanaal en een 10” draadloze subwoofer voor meeslepende bas en een geweldige stemkwaliteit. Deze soundbar met JBL Surround sound en Dolby® Digital laat je bevinden in de allerbeste audio-omgeving die er maar is. De JBL Bar 3.1 beschikt over een Bluetooth-functie voor handige, draadloze verbindingen en stelt je in staat tot wel drie 4K-apparaten aan te sluiten via de HDMI-poorten voor een kijk- en luisterervaring zoals je die nog niet eerder hebt beleefd. Met de enkele versterker en speakers voor het middenkanaal, kun je genieten van een duidelijke dialoog, zelfs tijdens de meest meeslepende scènes. Verder beschikt de sounbar ook over JBL SoundShift® waarmee je direct tussen het geluid van je tv en het geluid van je mobiele telefoon of tablet kunt schakelen. Bovendien kun je de soundbar aansturen met de bestaande afstandsbediening van je tv. Hiermee legt de JBL Bar 3.1 de lat hoog voor andere soundbars.

 

JBL Bar 5.1

5.1-kanaals 4K Ultra HD soundbar met volledig draadloze surround-luidsprekers (True Wireless Surround)

De JBL Bar 5.1 transformeert van soundbar tot een echte draadloze 5.1 thuisbioscoop voor een grootse kijk- en luisterervaring. De soundbar is uitgerust met 2 afneembare, draadloze surround-luidsprekers met batterijvoeding en een afspeeltijd van 10 uur, heeft een totaal vermogen van 510 watt, een draadloze subwoofer van 25 cm (10"), 3 HDMI™-ingangen voor de aansluiting van 4K apparaten én Bluetooth™. Met Dolby® Digital, Dolby Pro Logic II en DTS zullen je films, muziek en videospelletjes het beste geluid ooit hebben. De soundbar is uitgerust met JBL SoundShift® waardoor je direct kunt schakelen tussen het geluid van je tv en het Bluetooth-geluid van je mobiele telefoon of tablet. De soundbar is geprogrammeerd om te reageren op de afstandsbediening van je tv, dus je kunt alles bedienen met je huidige afstandsbediening. De JBL Bar 5.1 herdefinieert de soundbar-ervaring.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »