Cart
You have no items in your shopping cart

Naim Mu-So 2, Hét alles-in-een muzieksysteem.

  • Posted on
Naim Mu-So 2, Hét alles-in-een muzieksysteem.

De Naim Mu-So 2 is een zeer compleet alles-in-een muzieksysteem waarmee het prestigieuze Naim Audio inmiddels vele muziekliefhebbers voor zich heeft gewonnen. Dit is niet voor niets. De geluidskwaliteit van het 'award winning' Mu-So multiroom concept is van zodanig hoog niveau dat je eerder zou verwachten naar een conventionele hifi set met losse luidsprekers te luisteren. Ten opzichte van de eerste generatie Mu-So is de geluidskwaliteit van deze Naim Mu-So 2 zelfs nóg verder verbeterd.

Gebruiksgemak is een van de uitgangspunten van de ontwerpers bij Naim. De Naim Mu-So 2 heeft alle moderne technologie in huis om muziek te streamen zoals je dit al jaren gewend bent. Bedien de basisfuncties van de Naim Mu-So 2 eenvoudig op de Mu-So 2 zelf of bedien hem via de meegeleverde IR-remote. Meer geavanceerde functionaliteit en streamen doe je eenvoudig via de Naim-app voor Android of iOS. Gebruik je liever Roon? Dat kan ook. Hoe je de Mu-So 2 ook wilt bedienen, alles gaat kinderlijk eenvoudig en vooral heel intuïtief.

 

HD streaming

De diensten Tidal en Spotify Connect zijn ingebouwd. Stream alle andere muziekdiensten eenvoudig met de smartphone via Bluetooth, Chromecast of AirPlay 2. Heb je al een Naim Mu-So of een Naim Uniti systeem, dan zet je met de Naim app eenvoudig een multiroom omgeving op. Wil je de Mu-So 2 gebruiken als goed klinkende soundbar, dan is dit ook mogelijk. De Mu-So 2 heeft hiervoor een HDMI, Toslink en USB audio ingang. Gebruik deze goed klinkende en gemakkelijk te bedienen Mu-So 2 echt overal in huis.

 

Premium geluidskwaliteit

In een tijdsbestek van drie jaar heeft de fabrikant met een team van 25 techneuten een geheel nieuw Naim muziek streaming platform ontwikkeld. Dit platform wordt behalve in de Naim Uniti producten ook in de highend ND 555 top streamer van Naim gebruikt. Met dit geheel vernieuwde platform luister je van internetradio tot 32-bit highres muziekstreams in een nog hogere geluidskwaliteit van voorheen.

 

Engels-Frans vakmanschap

Om de verbeterde geluidskwaliteit van dit nieuwe streaming platform ook bij het Mu-So muzieksysteem te benutten heeft Naim de hulp ingeroepen van de Franse luidsprekerfabrikant Focal. Focal behoort, net als Naim, al vele jaren tot een van de meest gerespecteerde hifi fabrikanten in Europa. De door Focal nieuw ontwikkelde Mu-So 2 drivers worden aangestuurd door zes krachtige versterkers met een uitgangsvermogen van 450 Watt inclusief een geheel nieuw ontworpen multi-core DSP. Hiermee tillen beide fabrikanten de benchmark van een wireless muzieksysteem naar nieuwe hoogten.

Ben je op zoek naar een van de best klinkende compacte multiroom muzieksystemen in de markt die ook nog eens esthetisch mooi is vormgegeven en eenvoudig is te bedienen, dan is deze Mu-So 2 een muzieksysteem waar je direct verliefd op zult worden. Wil je de Naim Mu-So 2 graag eens zelf beluisteren, maak dan een afspraak met een van de specialisten bij Wifimedia, of bestel de Mu-So 2 eenvoudig online via de Wifimedia webshop.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »