Cart
You have no items in your shopping cart

Meet the new iBasso DX300

  • Posted on
Meet the new iBasso DX300

Als opvolger van de populaire DX220, is de DX300 het nieuwe vlaggenschip van iBasso en een complete heruitvinding van wat een audiospeler kan doen. Lichtjaren voorbij de standaard mp3-speler, dit is een machine voor echte audiofielen. Met een prachtig, responsief 6,5-inch 2340*1080 touch screen en 14nm 8-core Qualcomm Snapdragon 660 core-processor met 6 GB RAM, heeft deze DAP de kracht en het besturingssysteem van een smartphone, waardoor hij gemakkelijk en leuk is om te gebruiken.

Maar achter de gestroomlijnde buitenkant schuilt een innovatieve audiomachine die is ontworpen met alle functies waarvan je niet eens wist dat je favoriete muziekspeler ontbrak. De opbouw met dubbele batterij scheidt de analoge en digitale circuits, zodat je altijd een heldere, zuivere geluidskwaliteit krijgt. Naast de ingebouwde Bluetooth 5.0 en 5Ghz Wi-Fi-mogelijkheden en de standaard AMP11 MKII-kaart, kan je ook van AMP-kaart wisselen, zodat je deze audiospeler kunt aanpassen aan je eigen veeleisende specificaties voor een langere speelduur, verschillende circuitontwerpen, en meer. Het is een veelzijdige, krachtige speler die echte audioliefhebbers zullen waarderen.

Meer informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »