Cart
You have no items in your shopping cart

Marantz Melody X (M-CR612)

  • Posted on
Marantz Melody X (M-CR612)

Een echt hifi-systeem in een elegant design met CD-speler, DAB+ en moderne muziekstreamingsbronnen met ingebouwde HEOS multiroom. Zodra u de nieuwe Melody X ziet, weet u het: deze nieuwste uitvoering is verfijning in haar puurste vorm.

Hij ziet er niet alleen fenomenaal uit, maar levert ook nog eens uitzonderlijke prestaties. De elegante netwerk-CD-receiver ondersteunt nagenoeg alle streamingplatforms via AirPlay 2, Bluetooth en HEOS-wifi-connectiviteit. Sluit je speakers aan op de Melody X met behulp van vier digitale versterkerkanalen met hoge efficiëntie en geniet van het muzikaalste Marantz-geluid. Op de twee optische digitale ingangen kunt u zelfs uw televisie aansluiten voor een nog betere entertainmentervaring. De ingebouwde DAB+ en FM-tuners, en de TuneIn Internet Radio maken de muziekbronnen compleet. Kortom: De Melody X is de allerbeste keuze voor muziekliefhebbers.

Bestellen / Meer informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »