Cart
You have no items in your shopping cart

Kii Audio Three

  • Posted on
Kii Audio Three

Nu ook leverbaar in mat grijs (Graphite)!

Wellicht is Kii Audio niet bekend bij u maar de mensen achter Kii Audio zijn gerenommeerde kopstukken uit de audiowereld! Neem ontwerper Bruno Putzeys bekend ontwerper van klasse D versterkers.

In de THREE wordt de nieuwste Ncore klasse D technologie gebruikt. Elke luidspreker beschikt over een 6x250 Watt versterker. Elke unit wordt dus apart aangestuurd. De THREE heeft vier 6.5” woofers een 5”midrange en een 1” waveguided tweeter.

Wat uniek is aan de Kii Audio THREE is dat de plaatsing van de luidsprekers geen probleem meer is. Door de Active Wave Focusing filters worden de geluidsgolven niet meer rondom (dus ook ongewenst naar achteren) gestuurd maar juist hoofdzakelijk naar voren. Met name in het laag wordt daar een enorm voordeel behaald waardoor deze luidsprekers niet alleen dicht tegen de muur kunnen worden geplaatst maar ook voor hun formaat groots klinken.

Uiteraard is het smaak maar het ontwerp van deze luidsprekers is met de hoogglans witte kast zeer elegant en rustig modern. Daardoor passen de luidsprekers makkelijk in een moderne of klassieke inrichting.

Voor de professionele studio's is er een zwarte uitvoering. Juist door het unieke ontwerp van deze luidsprekers is de THREE in feite een Mini Main Monitor: het lineaire frequentie bereik in combinatie met de 1500 Watt versterkertechnologie maakt deze luidspreker tot een ideale monitor.

Bekijk hier alle informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »