Cart
You have no items in your shopping cart

KEF introduceert LSX

  • Posted on
KEF introduceert LSX

LSX is een compact draadloos muzieksysteem met twee luidsprekers en met alle gemak en
connectiviteit van de draadloze wereld, met de emotie en details van echte hoge resolutie stereo.
LSX is volledig draadloos, zowel vanaf de bron als tussen de luidsprekers, met AirPlay 2 (vanaf
januari 2019) voor Apple multi-room.

LSX volgt de bekroonde LS50 Wireless en deelt een groot deel van de allernieuwste akoestische engineering die dat product zo beroemd heeft gemaakt. Het bevat vanzelfsprekend een versie van KEF’s Uni-Q driver, een innovatie die het stereobeeld radicaal verbetert en dit in een veel breder luistergebied doet.

Dit in combinatie met met de geavanceerde Music Integrity Engine ™ van KEF: een selectie van op maat gemaakte algoritmen voor digitale signaalverwerking die zorgen voor nauwkeurige tijdafstemming en fasecoherentie. Het resultaat is, hoewel LSX compact is vormgegeven, een weergave die grootser is dan haar omvang doet vermoeden.

Voortzetting van KEF's lange traditie van samenwerking met bekende ontwerpers, werd door Michael Young en meesterwerk van elegantie gecreëert. LSX wordt geleverd met een keuze uit vijf kleuren - zwart, blauw, kastanjebruin en olijfgroen - die zijn bekleed met een luxe stof van de Deense textielfabrikant Kvadrat - en een opvallend glanzend witte uitvoering. LSX biedt connectiviteit met APPLE MUSIC (via AirPlay 2, januari 2019) en TIDAL en heeft via DLNA ook toegang tot muziek die is opgeslagen op een netwerk-server of pc. Het beschikt ook over Bluetooth 4.2-connectiviteit.

Zijn connectiviteit maakt LSX perfect voor muziek en tv, waarvoor het zowel TOSLINK optische als auxiliary-ingangen heeft.

LSX kan binnen enkele minuten perfect worden ingesteld met behulp van de Control-app van KEF, die ook feature- en firmware updates beheert via eenvoudige over-the-air downloads.

Met ingebouwde Tidal streaming kunnen muziekliefhebbers de volledige bibliotheek van rechtstreeks vanuit de cloud streamen. Streaming wordt nooit onderbroken, zodat gebruikers video's kunnen bekijken, games kunnen spelen, telefoontjes kunnen beantwoorden en meer, allemaal zonder pauzes of onderbrekingen van de muziek, zelfs als de luisteraar de kamer verlaat of buiten bereik komt.

Compact, moeiteloos te bedienen en met connectiviteitsopties om te voldoen aan zowel muziekstreaming als tv-behoeften. LSX is een grote stap voorwaarts in het leveren van een optimale geluidskwaliteit voor ‘connected’ consumenten.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »