Cart
You have no items in your shopping cart

Introductie Dynaudio Xeo 2!

  • Posted on
Introductie Dynaudio Xeo 2!

Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 december vindt de introductie van de Xeo 2 plaats in onze winkel in Arnhem. Tijdens deze introductie zal Dynaudio ook vertegenwoordigd zijn.

Dynaudio is al een aantal jaren actief op de markt met draadloze luidsprekersystemen die uitmunten in gebruiksgemak, geluidskwaliteit en connectiviteit.

Met de komst van de Xeo 2 heeft Dynaudio een belangrijke stap gemaakt. Niet alleen is de Xeo 2 visueel een plaatje, hij is ook nog eens zeer fraai afgewerkt met o.a. aluminium frontplaten. De behuizing is gemaakt van een uit een stuk bestaand composiet materiaal, hetgeen de stijfheid van de constructie zeer ten goede komt.

Heb je voor de Xeo 4 en 6 nog een draadloze hub of connect nodig, de Xeo 2 heeft deze geïntegreerd. Dat betekent dat de bronnen direct op en van de luidsprekers kunnen worden aangesloten.

Wifimedia ziet dat bij het gebruik van een goede streamer, bijvoorbeeld de Auralic Aries mini, een Bluesound Node of de Sonos Connect, er vaak alleen nog maar een TV hoeft te worden aangesloten om optimaal van de mogelijkheden te kunnen genieten.

Uiteraard werkt de Xeo 2 ook met de Hub of de Connect, die de plaatsing van de luidsprekers makkelijker maken, omdat de bronnen dan niet in de buurt van de luidsprekers hoeven te staan. Heeft u reeds een Xeo 4 of 6, dan is de Xeo 2 een ideale toevoeging voor de keuken, slaapkamer of werkkamer!

De Xeo 2 beschikt over een schakelaar om de geluidsinstellingen voor de plaatsing (vrijstaand, dicht tegen de muur of in een hoek) optimaal aan te kunnen passen. Naast een analoge en een optische beschikt de Xeo 2 ook nog over Bluetooth.

Demo

Niet alleen de Xeo 2’s zijn te bewonderen, wij hebben ook altijd de Xeo 4 en de Xeo 6, alsmede de gehele Focus XD lijn speelklaar staan.
 

Bekijk hier alle informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »