Cart
You have no items in your shopping cart

iFi Audio Pro iDSD nu leverbaar!

  • Posted on
iFi Audio Pro iDSD nu leverbaar!

Het lang verwachte topmodel de iFi Audio Pro iDSD is vanaf nu leverbaar bij Wifimedia!

iFi Audio Pro iDSD

De iFi Pro iDSD is de overtreffende trap van alle iFi da-converters en hoofdtelefoonversterkers, en hij zit ook nog eens barstensvol functionaliteiten. Welbeschouwd is het een da-converter, hoofdtelefoonversterker en (buizen) voorversterker in één apparaat, aangevuld met maatregelen voor schone stroom en jitter-bestrijding die verder gaan dan iFi ooit gegaan is. De converter zelf is gebaseerd op een combinatie van conventionele converterchips en een programmeerbare FPGA (Field Programmable Gate Array) die alle binnenkomende signalen upsampled naar een duizelingwekkende DSD1024 resolutie.

Alle ingangen zijn galvanisch gescheiden en de USB ingang heeft zelfs een eigen stroomvoorziening. De voeding van de Pro iDSD is een nieuwe en zeer hoogwaardige lineaire iPower die speciaal voor de Pro iDSD is ontwikkeld. De gebruiker heeft de keuze uit single-ended en meerdere gebalanceerde hoofdtelefoonuitgangen (inclusief 4.4mm), en single- ended of gebalanceerde lijnuitgangen met een vaste of variabele output. Er is keuze uit een solide state, tube en tube+ audio circuit. Daarnaast kun je de Pro iDSD gebruiken als DLNA-streamer en zit er een Airplay ontvanger in om vanaf Apple devices te streamen.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »