Cart
You have no items in your shopping cart

FiiO M15, nieuw topmodel Hi-Res muziekspeler van FiiO

  • Posted on
FiiO M15, nieuw topmodel Hi-Res muziekspeler van FiiO

De FiiO M15 draagbare Hi-Res muziekspeler is het huidige topmodel van FiiO. Deze slank gevormde muziekspeler heeft een prachtig design, een zeer comfortabele grip en een zalige bediening. De M15 muziekspeler is voorzien van de meest recente technologie zodat je overal optimaal van je favoriete muziek kunt genieten. Door de krachtige accu beschikt deze speler over een accuduur van maar liefst 15 uur en laadt binnen 3.5 uur weer volledig op.

 

Gebalanceerd

De audiocircuits zijn gebalanceerd opgebouwd voor een optimale kanaalscheiding en zijn van de digitale circuits afgeschermd om interferentie te voorkomen. Hierbij heeft de fabrikant uitsluitend componenten van de hoogst mogelijke kwaliteit gebruikt, zodat 'drift' onder invloed van temperatuur wordt voorkomen.

Deze FiiO M15 is voorzien van vrijwel alle mogelijke standaarden, headphones aansluitingen en draadloze technieken. Dankzij zowel een single-ended 3,5mm, een 2,5mm en een gebalanceerde 4,4mm Pentaconn hoofdtelefoonaansluiting kann de M15 worden gecombineerd met de best presterende hoofdtelefoons. En of je nu muziek wilt streamen via DLNA, AirPlay, Dual-Band WiFi, LDAC of aptX HD Lossless Bluetooth of via een Smartphone via de handige FiiO Link; deze speler doet het echt allemaal.

 

3e generatie AKM DAC

FiiO heeft de M15 voorzien van twee 3e generatie AK4499EQ DAC's van AKM met een maximale resolutie van 32bit-768kHz en DSD512. De speler ondersteunt MQA 8x decoding voor een geluidskwaliteit van studioniveau. Deze M15 is voorzien van verbeterde 2e generatie All to DSD zodat je langdurig van je muziek geniet zonder enige luistermoeheid.

 

Precisie klok

De fabrikant heeft zelf ontwikkelde 3e generatie FPGA technologie in combinatie met twee custom NDK femtosecond kristallen toegepast voor een ultra-lage jitter. De signaal-ruis afstand bedraagt 140dB waarmee de achtergrond zelfs met de meest gevoelige headphones totaal stil is. De totale harmonische vervorming plus ruis bedraagt -124 dB en hiermee is deze FiiO M15 zelfs geschikt als een zeer goed presterende USB DAC voor thuisgebruik.

 

Features en functionaliteit

De FiiO M15 is uitgerust met het Android besturingssysteem en heeft een ruim 5.15-inch kleuren scherm met touchscreen. Voor een vlotte werking is de M15 voorzien van een krachtige Samsung Exynos 7872 CPU. Het RAM geheugen bedraagt 3GB en er is 64GB opslagcapaciteit beschikbaar voor de opslag van muziekbestanden. Dit is uitbreidbaar tot 2TB. De bedieningstoetsen op de zijkant van de M15 zijn geheel naar wens te configureren. De analoge volumeknop stuurt een ADC-volumeregeling aan waarmee kanaalongelijkheid en kraken van de volumeregelaar tot het verleden behoort.

 

Active Servo Power

Voor het eerst past FiiO zogenaamde Active Servo Power technologie toe waarmee de M15 zich exact zo gedraagt zoals je dit in de settings hebt ingesteld. Hierbij kun je er voor kiezen om muziek met een zo laag mogelijk ruisniveau af te spelen of voor de 'Big Driver' instelling waarmee je vrijwel elke hoofdtelefoon optimaal kunt aansturen. Met deze FiiO M15 pers je werkelijk elke muzikale noot uit je koptelefoon.

Ben je op zoek naar een van de best klinkende Hi-Res muziekspelers van dit moment, dan is deze FiiO M15 een hele goede keuze. Wil je meer weten over de FiiO M15 of wil je hem misschien eens beluisteren, breng dan na het maken van een afspraak een bezoek aan ons prachtige Wifimedia Experience Center. Wil je niet wachten? Bestel de FiiO M15 dan snel en veilig online via onze webshop.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »