Cart
You have no items in your shopping cart

FiiO M11 Pro, de perfecte muziekspeler voor elke hoofdtelefoon

  • Posted on
FiiO M11 Pro, de perfecte muziekspeler voor elke hoofdtelefoon

De M11 Pro is het nieuwe topmodel onder de muziekspelers van FiiO. Deze M11 Pro is een Hi-Res gecertificeerde muziekspeler en heeft ten opzichte van de FiiO M11 een nog hogere performance en geluidskwaliteit.

 

Stream wat je wilt

Deze muziekspeler van FiiO heeft diverse streaming apps, is deze voorzien van dual-band Wi-Fi, Bluetooth en FiiO Link. Stream hiermee eenvoudig muziek vanaf je muziekserver, TIDAL, Qobuz, Spotify, Deezer of via Airplay.

Eigen muziek voor onderweg kun je opslaan in het interne geheugen van deze M11 Pro en bovendien beschikt de muziekspeler over een SD-cardslot zodat je zelfs een grote highres muziekcollectie met je mee kunt nemen. De krachtige accu met Quick Charge 2.0 garandeert hierbij 9,5 uur aan ongeëvenaard luisterplezier.

Om de functionaliteit van deze M11 Pro optimaal te benutten is deze voorzien van een ruim touchscreen met zowel drukgevoelige bedieningstoetsen en conventionele bedieningsknoppen. FiiO kiest voor Andriod 7.0 Nougat als besturingssysteem in combinatie met een krachtige Samsung Exynos 7872 2GHz processor voor een plezierige en vooral vlotte werking.

 

De perfecte muziekspeler voor elke hoofdtelefoon

De FiiO M11 Pro is voorzien van zowel een single-ended 3,5mm, een 2,5mm en een gebalanceerde 4,4mm Pentaconn hoofdtelefoonaansluiting. Hiermee kan de M11 Pro worden gecombineerd met de best presterende hoofdtelefoons. Liever draadloos luisteren? De fabrikant heeft het deze M11 Pro voorzien van de meest recente versie van Bluetooth aptX, aptX HD en LDAC/LHDC. Hiermee kan de muziekspeler overweg met elke Bluetooth hoofdtelefoon.

 

Premium DAC

De FiiO M11 pro is geheel dual-mono opgebouwd, uitgerust met twee hoogwaardige AK4497EQ DAC's van AKM en is hierbij voorzien van een superieure fully balanced THX AAA versterker. Hiermee levert de FiiO M11 Pro niet alleen geschikt als hoogstaande USB-DAC, hiermee levert deze M11 Pro zelfs met de meest veeleisende headphones ongeëvenaarde weergaveprestaties. De muziekspeler kan overweg met vrijwel alle bestaande bestandsformaten tot 32bit-384kHz en speelt via de FiiO Music app ook MQA bestanden af. FiiO is bovendien de eerste fabrikant die All to DSD technologie ondersteunt.

Ben je op zoek naar een goed klinkende muziekspeler voor onderweg die bovendien eenvoudig is te bedienen, dan is de FiiO M11 Pro een muziekspeler die je graag elke dag met je mee wilt dragen. Wil je meer weten over de FiiO M11 Pro of wil je hem misschien graag zelf beluisteren met je eigen hoofdtelefoon, maak hiervoor dan snel een afspraak met de headphone specialisten bij Wifimedia en breng een bezoek aan ons prachtige Wifimedia Experience Center. Wil je niet wachten? Bestel de FiiO M11 Pro dan snel en eenvoudig online via onze webshop.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »