Cart
You have no items in your shopping cart

Een Gloednieuwe Versie van de Focal Utopia Hoofdtelefoon

  • Posted on
Een Gloednieuwe Versie van de Focal Utopia Hoofdtelefoon

Utopia is de ultieme hoofdtelefoon van Focal. Hij is het vlaggenschip van het merk en combineert het beste van Focal's technologieën met een assertief design, om uw luisterervaring te verbeteren.

De Beryllium M-vormige full-range luidsprekerdrivers hebben een volledig open achterzijde en werken zonder passieve of actieve correctie, van 5 Hz tot meer dan 50 kHz! De luisterervaring die ze leveren is opvallend echt, precies en dynamisch, met een geluidsbeeld dat zowel breed als diep is: sluit uw ogen en voel de muzikanten naast u. Utopia combineert comfort en esthetiek en biedt een compromisloos ontwerp en conceptie. De gesmede, gerecyclede carbon jukken zijn modern en verfijnd in stijl, terwijl ze meer lichtheid bieden. De honingraatgrille en de zwartchromen ring laten subtiele designdetails zien, zoals de Yin & Yang op de buitenste behuizing, de zwarte en rode dubbele grille op de luidsprekerdriver, en nog veel meer. Zoveel elementen die Utopia vurig belichamen: de perfecte balans tussen technologie en design!

Bestellen / Meer informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »