Cart
You have no items in your shopping cart

Edifier's nieuwste topmodel de S3000PRO nu uit voorraad leverbaar!

  • Posted on
Edifier's nieuwste topmodel de S3000PRO nu uit voorraad leverbaar!

De S3000PRO van Edifier is een actieve, Hi-Res gecertificeerde 2-weg monitorluidspreker met een rijke uitrusting en een bijzonder goede geluidskwaliteit.

Edifier S3000PRO

De S3000PRO van Edifier is een actieve, Hi-Res gecertificeerde 2-weg monitorluidspreker met een rijke uitrusting en een bijzonder goede geluidskwaliteit. De S3000PRO heeft een 6,5-inch laagdriver en een Planar Silk Diaphragm tweeter. De drivers worden aangestuurd door een ingebouwde klasse D versterker met een uitgangsvermogen van maar liefst 256 Watt RMS. De luidsprekers zijn met elkaar verbonden doormiddel van een KLEERNET wireless verbinding. Geen gedoe met kabels dus.

De Edifier S3000PRO heeft een ruime keuze aan ingangen. Sluit analoge muziekbronnen aan op de RCA of XLR ingang. Sluit digitale bronnen direct aan op de optische, coaxiale of USB-audio ingang. Tenslotte kan de S3000PRO ook draadloos via Bluetooth worden aangestuurd. Stream al je muziek eenvoudig via je favoriete streaming-app vanaf je smartphone, tablet of pc. Hierbij ondersteunt de S3000PRO highres resoluties tot 24bit en 192kHz in PCM. Het (maximale) volume kan eenvoudig en snel op het achterpaneel worden ingesteld. Hier heeft de fabrikant ook een handige toonregeling geplaatst om klankkleur optimaal af te stemmen op jouw eigen smaak.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »