Cart
You have no items in your shopping cart

Dynaudio Evoke Serie leverbaar & te beluisteren bij Wifimedia!

  • Posted on
Dynaudio Evoke Serie leverbaar & te beluisteren bij Wifimedia!

Met de Evoke serie richt Dynaudio zich op de meest veeleisende film en muziekliefhebber. De Evoke serie omvat vijf luidsprekermodellen waaronder twee vloerstaande luidsprekers, twee monitorluidspreker en een centerspeaker.

De in deze serie toegepaste technologieën zijn afkomstig uit het Dynaudio topsegment. De drivers voor de Evoke serie zijn ontwikkeld in combinatie met de highend Contour en Confidence serie. Hiermee biedt Dynaudio met de Evoke een class-leading performance binnen een prijsklasse waarin dit voorheen ondenkbaar was. Luidsprekers uit de Evoke serie onderscheiden zich door een uitstekende definitie en controle in de laagweergave. Door toepassing van de Dynaudio Hexis-dome levert de Evoke serie een heerlijk transparante en prachtig gedetailleerde weergave. Stemmen, zang en snaarinstrumenten klonken niet eerder zo mooi.

 

Dynaudio Evoke 10

De Dynaudio Evoke 10 is de meest compacte 2-weg basreflex monitorluidspreker uit de Evoke serie. Door toepassing van de Esotec+ MSP langeslag woofer levert de Evoke 10 een indrukwekkende laagweergave. De Cerotar soft-dome tweeter is voorzien van de Hexis-dome en deelt technologie‘n met de hoogwaardige Special Forty en de Conference tweeters. Het resultaat is een levendige en vooral ruimtelijke muziekweergave.

Door zijn compacte bouw is deze Evoke 10 een uitstekende kandidaat voor kleinbehuisde muziekliefhebbers en bovendien de perfecte surround luidspreker voor filmliefhebbers. Plaats de luidspreker eenvoudig op een boekenplank, dressoir of op een optionele Dynaudio luidsprekerstandaard voor een optimale geluidskwaliteit. De luidsprekers zijn prachtig afgewerkt en verkrijgbaar in hoogglans zwart, hoogglans wit, blank houtmotief en walnoot houtmotief. Hiermee versmelten de Evoke 10 luidsprekers onzichtbaar in het interieur. Ben je op zoek naar een goed klinkende monitor of surround luidspreker, maak dan zeker eens een luisterafspraak bij ons in de winkel.

 

Dynaudio Evoke 20

De Dynaudio Evoke 20 is een compacte 2-weg basreflex monitorluidspreker en levert een nog betere geluidskwaliteit ten opzichte van de Evoke 10. Door toepassing van de Esotec+ MSP langeslag woofer levert de Evoke 20 een laagweergave vanaf 40 Hertz! De Cerotar soft-dome tweeter is voorzien van de Hexis-dome en deelt technologie‘n met de hoogwaardige Special Forty en de Conference tweeters. Het resultaat is een levendige en vooral ruimtelijke muziekweergave.

Door zijn compacte bouw is deze Evoke 20 de perfecte kandidaat voor muziekliefhebbers met een beperkt vloeroppervlak. Deze luidsprekers zijn ontworpen voor plaatsing op een boekenplank of op een dressoir. Voor een optimale geluidskwaliteit levert Dynaudio tevens een optionele luidsprekerstandaard. De luidsprekers zijn prachtig afgewerkt en verkrijgbaar in hoogglans zwart, hoogglans wit, blank houtmotief en walnoot houtmotief. Hiermee combineren de Evoke 20 luidsprekers perfect in het interieur. Ben je op zoek naar een goed klinkende monitorluidspreker, maak dan zeker eens een luisterafspraak bij ons in de winkel.

 

Dynaudio Evoke 30

De Dynaudio Evoke 30 is een vloerstaande 2,5-weg basreflex luidspreker en is zeer geschikt voor een groter vloeroppervlak. Door toepassing van twee Esotec+ MSP langeslag woofers levert de Evoke 30 een sublieme laagweergave vanaf 40 Hertz. De Cerotar soft-dome tweeter is voorzien van de Hexis-dome en deelt technologie‘n met de hoogwaardige Special Forty en de Conference tweeters. Het resultaat is een zeer goed gedetailleerde en ruimtelijke muziekweergave.

De luidsprekers worden geleverd met een stabiele voet voorzien van ontkoppelende spikes. De luidsprekerkabinetten zijn prachtig afgewerkt en verkrijgbaar in hoogglans zwart, hoogglans wit, blank houtmotief en walnoot houtmotief. Hiermee combineren de Evoke 30 luidsprekers perfect in elk interieur. Ben je op zoek naar een goed klinkende vloerstaande luidspreker met een uitzonderlijke prijs-prestatieverhouding, maak dan zeker eens een luisterafspraak bij ons in de winkel.

 

Dynaudio Evoke 50

De Dynaudio Evoke 50 is een vloerstaande 3-weg basreflex luidspreker geschikt voor grotere ruimtes. Door toepassing van twee Esotec+ Magnesium Silicate Polymer (MSP) langeslag woofers levert de Evoke 50 een krachtige laagweergave vanaf 35 Hertz! De Cerotar soft-dome tweeter is voorzien van de Hexis-dome en deelt technologie‘n met de hoogwaardige Special Forty en de Conference tweeters. Het resultaat is een heerlijk ontspannen, dynamische en vooral ruimtelijke muziekweergave. De luidsprekers worden geleverd met een stabiele voet voorzien van ontkoppelende spikes. De luidsprekerkabinetten zijn prachtig afgewerkt en verkrijgbaar in hoogglans zwart, hoogglans wit, blank houtmotief en walnoot houtmotief. Ben je op zoek naar een goed klinkende vloerstaande luidspreker met een highend geluidskwaliteit voor muziekweergave of home cinema, maak dan zeker eens een luisterafspraak bij ons in de winkel.

 

Dynaudio Evoke 25C

De Dynaudio Evoke 25C is een 2,5-weg centerspeaker voorzien van dezelfde hoogwaardige technologie‘n als toegepast in de monitors en vloerstaande luidsprekers in de Evoke serie. Met deze sublieme centerspeaker worden stemmen in films en televisieseries tot in de meest fluisterzachte scenes perfect verstaanbaar weergegeven. Het frequentieverloop begint bij 50 Hertz zodat deze centerspeaker niet alleen het volledige stemgebied omvat, maar ook bij live concerten een flinke dosis aan realisme toevoegt.

Combineer deze centerspeaker met de Evoke 20, 30 of 50 luidsprekers voor de stereokanalen, de Evoke 10 monitors voor de surround kanalen en een dubbele Dynaudio subwoofer voor een optimale audiovisuele beleving. De centerspeaker is evenals de overige Evoke modellijn verkrijgbaar in hoogglans zwart, hoogglans wit, blank houtmotief en walnoot houtmotief. Ben je op zoek naar een goed klinkende surround set met een excellente prijs-prestatieverhouding, neem dan snel contact op met een van de AV-specialisten van Wifimedia.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »