Cart
You have no items in your shopping cart

Cambridge Audio Yoyo Bluetooth Luidsprekers

  • Posted on
Cambridge Audio Yoyo Bluetooth Luidsprekers

Cambridge Audio zorgt voor een echt Brits geluid met hun nieuwe serie Bluetooth luidsprekers.

De geavanceerde ontwerpen zijn voorzien van een unieke Engelse stof die gefabriceerd wordt door de wereldberoemde weverij van Marton Mills.

Het eerste model van de nieuwe serie is de Yoyo (S), voorzien van twee breedband luidsprekers, een subwoofer en een passieve unit. Dit alles binnen het compacte formaat van 246 x 128 x 67.5mm (bxhxd).

De Yoyo (S) is ontworpen om als enkele luidspreker goed te functioneren in een omgeving waar de ruimte beperkt is en draagbaarheid voorop staat.

De Yoyo (M) staat in het midden van de reeks en is ontworpen als actief stereoluidsprekersysteem, en biedt daarbij een actief en accuraat stereobeeld.

Beide Yoyo (M) zijn voorzien van breedbandluidsprekers en een subwoofer. De masterspeaker is ook als singlespeaker te gebruiken.

Beide zijn voorzien van Bluetooth, aux ingang, USB oplading onderweg, gebaar(gesture)bediening, telefoonfunctionalieit van de speaker, NFC (Near Field Communications), indicatie van resterende batterijcapaciteit en een indrukwekkende speelduur van 14 uur (S) en 24 uur (M).

Het topmodel is de Yoyo (L) (medio maart leverbaar) een innovatief ‘’all-in-one’’ systeem voorzien van een breedbandluidspreker en subwoofer aan de voor-, linker- en rechterzijde. Elke driver heeft een eigen versterker en dat alles binnen een afmeting van 335 x 210 x 335mm (bxhxd).

De frontaal afstralende luidsprekers zorgen voor superieure prestaties, de aan de zijkant geplaatste luidsprekers zorgen voor een breder beeld en kamervullend geluid.

De Yoyo (L) biedt Bluetooth, Google Cast, Spotify Connect en ARC in t.b.v. TV, TOSLINK optische en aux verbindingen en kan de commando’s van bestaande afstandsbedieningen ‘’leren’’.

De Yoyo (L) is compatible met hi-res bronnen en ook ontworpen om eenvoudig te plaatsen op bijv. een boekenplank voor dagelijks gebruik.

Bekijk hier alle informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »