Cart
You have no items in your shopping cart

Cambridge Audio CXUHD

  • Posted on
Cambridge Audio CXUHD

De nieuwe Cambridge Audio CXUHD is nu leverbaar!

Stap in de wereld van meeslepende beelden, verbluffende detaillering, en een glorieuze 4K resolutie van Cambridge Audio’s allereerste UHD-speler. De nieuwste technologie, in combinatie met hun enorme expertise zorgen ervoor dat de CXUHD vrijwel elk formaat in ongekende kwaliteit zal weergeven. Zelf filmen wordt verbazingwekkend indrukwekkend.

Geen DAC's: Verbeterde Audio en Video Kwaliteit

DACs zijn hogesnelheidscircuits die bekend staan om hun ruisniveau. Daarom hebben we, uniek voor een UHD-speler, alle DACs en bijbehorende circuits weggelaten bij dit ontwerp. Dit vermindert de interferentie met het signaal significant; ruis vermindert sterk en de kwaliteit van geluid en beeld verbetert beduidend. Dit was in het ontwerp al voorzien met slechts één gedachte: ervoor zorgen dat de CXUUHD ‘s werelds beste, universele UHD Blu-ray speler wordt.

UHD, 4K, HDR en Dolby Vision

De CXUHD ondersteunt de weergave van 4K UHD Blu-ray schijven en speelt video af in resoluties tot 3480 x 2160, dat is vier keer meer pixels dan gewoon HD Blu-ray. Andere 4K mediabestanden worden ook ondersteund, HEVC H.256, VP9 4K en H10P videodecodering voor een verbeterde compatibiliteit met door de gebruiker zelf geproduceerd materiaal. Bij gebruik van een HDR TV wordt dit (HDR) ook ondersteund, resulterend in beter contrast, hogere helderheid en uitgebreider kleurengamma. Ook is er professionele calibrering toegepast om het dynamische bereik tussen zwart en wit te verhogen, samen met de productie van natuurlijke kleuren en vloeiende beelden. Voor compatibiliteit met oudere systemen (SDR (Standard Dynamic Range) beeldschermen is voorzien in speciale conversie. Dolby Vision transformeert naar grote hoogten de thuisbioscoopbeleving door verbluffende hoogtepunten, 68 miljard kleuren en een zwarting zoals nooit vertoond met standaard televisieschermen. Door zeer slimme metadata wordt de TVprestatie beeld voor beeld doorgerekend en verbeterd.

Bestellen/Meer informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »