Cart
You have no items in your shopping cart

Bowers & Wilkins PX, Noise Cancelling Headphones!

  • Posted on
Bowers & Wilkins PX, Noise Cancelling Headphones!

Bowers & Wilkins, de Britse luidsprekerfabrikant die wereldwijd bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige audioproducten, kondigt vandaag met trots de lancering aan van de PX, de eerste draadloze noise-cancelling hoofdtelefoon van het merk. De PX levert niet alleen de beste geluidskwaliteit in z’n klasse, maar past zich ook op een intelligente manier aan het gedrag van de gebruiker aan. Het resultaat levert een ongekende intuïtieve en muzikale luisterervaring.

Hoogwaardige technologie

De PX is een toonbeeld van Bowers & Wilkins’ compromisloze benadering van akoestische prestaties. Elk element van de hoofdtelefoon is zorgvuldig ontworpen voor een optimale geluidsweergave. De drive units in de PX zijn afgeleid van de referentie-kwaliteit P9 hoofdtelefoon en bieden hetzelfde gekantelde ontwerp voor een overtuigend stereo geluidsbeeld. De actieve noise-cancelling functie is verder verfijnd om optimale isolatie te bieden zonder daarbij de muziek te ‘vervormen’ – een proces dat vele duizenden uren aan ontwikkeling en testen heeft gekost. De PX hoofdtelefoon is bovendien voorzien van de meest recente aptX HD Bluetooth technologie voor 24-bit audioresolutie, om het best mogelijke geluid te produceren.

Smart Headphone

Naast ongeëvenaarde geluidsprestaties, levert de PX ook een revolutionaire gebruikerservaring. PX is Bowers & Wilkins’ allereerste smart hoofdtelefoon, voorzien van sensoren die luisteraars de mogelijkheid geven om muziek op een volledig intuïtieve manier te bedienen.

De PX reageert intelligent op het natuurlijk gebruik. Als je hem oppakt, schakelt de hoofdtelefoon onmiddellijk aan vanuit de stand-by modus en gaat automatisch verder met het afspelen van muziek. Leg hem neer en de smart hoofdtelefoon schakelt terug naar de stand-by modus. Maar daar houdt het niet op: til tijdens het luisteren één van de oorschelpen omhoog, of hang de hoofdtelefoon om de nek en de PX pauzeert automatisch de muziek. De hoofdtelefoon gaat weer verder met spelen op het moment dat de PX terug opgezet wordt. De krachtige accu levert energie voor maar liefst 22 uur luisterplezier in draadloze noise-cancellation modus, of 33 uur in bedrade noice-cancellation modus.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »