Cart
You have no items in your shopping cart

Bluesound Node 2 en Powernode 2 nu leverbaar!

  • Posted on
Bluesound Node 2 en Powernode 2 nu leverbaar!

De nieuwe generatie 2 modellen van Bluesound zijn nu leverbaar!

De Bluesound Node 2 en Powernode 2 zijn al direct leverbaar en de nieuwe Pulse Mini en Vault 2 komen in Oktober binnen.

Kom langs in onze winkel voor een uitgebreide demonstratie.

Bluesound Node 2

De Node 2 is gemaakt om een bestaande hifi-set - of simpelweg een paartje actieve luidsprekers - aan te sluiten op de opwindende nieuwe wereld van streaming audio en internet radio. Omdat hij op een groot aantal digitale en analoge bronnen kan worden aangesloten brengt de Node 2 onmiddelkijk nieuw leven in je apparatuur ook al is die tientallen jaren oud.

De ingebouwde processor is een stuk beter dan die in de vorige genaratie en is één van de krachtigste ARM Cortex-processoren op de markt de A9-cores en een kloksnelheid van 1GHz. Dit zorgt voor de perfecte decodering van lossless bestanden met een hoge resolutie en complete taken worden pijlsnel uitgevoerd. De enorme rekenkracht brengt je streaming-ervaring naar een nieuw niveau van reactiesnelheid en controle.

Bluesound Powernode 2

De PowerNode 2 brengt naast de volgende-generatie eigenschappen functies en aansluitmogelijkheden ook een heleboel vermogen naar de moderne HiFi-wereld. Het nieuwe en bekroonde HybridDigitale versterker ontwerp heeft een veel groter dynamisch vermogen en kan aanzienlijke meer stroom leveren. Daardoor kun je luider spelen dan ooit met dezelfde precisie compleet vervormingsvrije klant die je van Bluesound gewend bent. Mag hij nog wat harder? Ga je gang!

Speakerklemmen van hoge kwaliteit maken het gebruik van high-end luidsprekerkabel mogelijk en zorgen van een gelijkmatige stroom van vermogen zelfs aan de meest veeleisende topluidsprekers.

Een electronisch wisselfilter en een subwooferuitgang zijn ook weer beschikbaar zo kunt u blijven genieten van een hoogwaardige 2.1 stereoweergave. De PowerNode 2 leidt de weg naar de toekomst van de HiFi.

Het Bluesound Systeem

Bluesound is te bedienen met elke tablet of smartphone die op iOS of Android werkt. De App die daarvoor nodig is kunt u gratis downloaden. De Bluesound App maakt het mogelijk om eenvoudig door uw muziekcollectie te bladeren een wereld aan internetradio zenders te verkennen of snel gebruik te maken van streaming diensten als Spotify en Deez. Heeft u reeds uw collectie gedigitaliseerd? Bluesound werkt met elke NAS of gedeelde map in uw netwerk. Heeft u vragen over de beste combinatie? Wifimedia heeft een ruime keuze maar uiteraard ook de bijbehorende kennis om u daarover te adviseren.

Bluesound werkt gewoon met uw eigen draadloos netwerk en kan uiteraard ook bedraad gebruikt worden. Onder de motorkap heeft Bluesound aardig wat verrassingen. De top uit de digitale technologie wordt gebruikt. De DAC – de digitaal analoog omzetter – speelt moeiteloos tot 24 bit/192 kHz muziekbestanden af.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »