Cart
You have no items in your shopping cart

27 mei: LG OLED demodag bij Wifimedia

  • Posted on
27 mei: LG OLED demodag bij Wifimedia

LG organiseert samen met Wifimedia op zaterdag 27 mei aan de Vossenstraat 3 in Arnhem de LG OLED demodag.

Deze dag zal in het teken staan van de nieuwe OLED modellen. Natuurlijk zullen wij ook zorgen dat er speciale aanbiedingen zijn op deze dag!

Kom langs en bekijk de dunste TV ter wereld!

LG Electronics heeft op de CES 2017 haar nieuwste top-of-the-line LG Signature OLED-televisie onthuld: de W7. De nieuwe lineup OLED-televisies, die tijdens de CES voor de eerste keer werden getoond, bestaat uit tien verschillende modellen met als absoluut hoogtepunt de LG Signature OLED W7 van 77 inch, die bovendien onderscheiden is met de 2017 CES Best of Innovation Award.

Al deze modellen zijn, net als hun OLED-voorgangers, als geen ander in staat om de meest levendige en realistische beelden te tonen met perfect zwart, oneindig contrast en een uitgebreid kleurengamma. De 2017 OLED-televisies van LG staan voor topkwaliteit en zijn uitgerust met een aantal nieuwe geavanceerde functies die van de televisie een uitgebreide entertainment hub maken. De LG OLED C7-serie heeft een esthetisch slank ontwerp. Bij de E7- en de G7 is het OLED-paneel op een glasplaat bevestigd – het Picture-on-Glass-design – en de nieuwste serie W7 heeft het unieke en dunne Picture-on-Wall design.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »