Cart
You have no items in your shopping cart

22 december, Sonos dag bij Wifimedia!

  • Posted on
22 december, Sonos dag bij Wifimedia!

Kom 22 december tussen 11:00 en 16:00 naar de Sonos dag bij Wifimedia. Tijdens deze dag hebben wij een showcase van de nieuwe Sonos AMP!

Kom langs en ervaar het nieuwste product van Sonos nog voor hij uit is! Daarnaast kunt u speciaal op deze dag gebruik maken van speciale aanbiedingen die alleen geldig zijn in de winkel tijdens de Sonos dag.

Sonos Amp

De Sonos Amp vult het Sonos multiroom programma aan met een krachtige en energie-efficiënte 2x 125 Watt klasse D versterker waarmee je naast je bestaande Sonos luidsprekers in de woning ook probleemloos kwalitatief goede hifi-luidsprekers, inbouwluidsprekers en outdoor luidsprekers kunt aansturen van ander fabricaat. Een situatie die zich in de praktijk vaak voordoet.

De Sonos Amp heeft dezelfde functionaliteit en flexibiliteit als de bekende Sonos CONNECT:AMP. Het grootste verschil is dat deze versterker een HDMI-aansluiting voor een televisie, een betere geluidskwaliteit en meer krachtreserves biedt. Door deze grotere krachtreserves is deze Sonos Amp nog beter geschikt om te worden gebruikt bij Smarthome oplossingen. Om de krachtreserves langdurig te kunnen leveren heeft Sonos veel tijd en moeite gestoken in een goede ventilator-loze koeling door het creëren van een efficiënte luchtstroom. Deze versterkers zijn dus zeer geschikt om op een centrale plek te worden geïnstalleerd.

Het maakt met deze Sonos Amp niet uit hoeveel versterkers op of naast elkaar worden gestapeld, door de slimme bouwwijze blijven de Sonos Amps onder alle condities perfect gekoeld.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »