LG 55UQ91006LA

LG UHD TV's geven je kijkervaring een upgrade. Geniet van levendige kleuren en adembenemende details in Real 4K. Ervaar je favoriete inhoud van dichtbij met een ultra-grote 4K UHD TV. LG UHD TV heeft nu een slanker design en een minimale rand die je interieur compleet maakt.

De α7 Gen5 AI-processor 4K verhoogt je beeld- en geluidskwaliteit met behulp van deep learning technologie. Bekijk niet-4K beelden in 4K op het grote UHD-scherm om te genieten van helderheid en precisie op elk moment.

Van stembediening tot gepersonaliseerde inhoud, ThinQ AI maakt van de LG UHD TV een geweldig slimme ervaring. Eenvoudige bediening met alleen je stem. Slimme stembediening via Google Assistant, Amazon Alexa, Apple AirPlay en meer, maken het bedienen van je LG UHD TV eenvoudiger en sneller dan ooit. Geniet van gemak door in te loggen op je eigen account en te kijken naar aanbevolen inhoud speciaal voor jou. Met Sport Alert hoef je je geen zorgen meer te maken over het missen van je favoriete wedstrijden! Ontvang meldingen voor de belangrijkste wedstrijden.

Kijk in 4K en geniet van een kijkervaring zoals in de bioscoop. Met HDR10 Pro wordt het helderheidsniveau aangepast om de kleur en helderheid van elk beeld te verbeteren. Laat je betoveren door hoe realistisch je inhoud eruit ziet. Geniet van een fantastische game-ervaring met behulp van Cloud Game, Game Dashboard & Optimizer, en HGiG. Krijg uitgebreidere toegang tot je favoriete games met Cloudgaming-compatibiliteit via Google Stadia en GEFORCE Now.

Mis nooit meer een moment dankzij minimale screen-tearing en minder vertraging. Geniet van naadloze, meeslepende gameplay op LG UHD TV.

De verpakking van LG UHD TV's is een recyclebare doos.