Arcam

Arcam is een Britse fabrikant van hifi componenten en is gevestigd net buiten het wereldberoemde Cambridge. Het merk is in 1976 als Amplification and Recording Cambridge (ARCam) opgericht. Sinds haar oprichting heeft Arcam zich gespecialiseerd in tuners, versterkers en cd-spelers. Hierbij hebben de technici zich primair gericht op geluidskwaliteit en een gunstige verhouding tussen prijs en prestatie. Hierbij heeft de Arcam jaren op rij award na award in de wacht gesleept.

Onder de FMJ-series levert Arcam een breed en diep premium productportfolio met Hi-Fi en AV producten voor de veeleisende film en muziekliefhebber. Onder de HDA-series levert Arcam kwalitatief hoogwaardige versterkers en een CD/SACD netwerkspeler speciaal gericht op een brede groep muziekliefhebbers. Met de rSeries biedt Arcam kwalitatief goede hifi accessoires zoals DAC's en streaming audio componenten met een zeer gunstige prijs-prestatieverhouding en een sublieme geluidskwaliteit.

More...
No products found...
Cart
You have no items in your shopping cart

My account

Forgot your password?

New customer?

  • Create an account to check your orders
  • Make your shop experience better and faster
  • Save your cart and save products to your wishlist
Register
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »