AVM FRITZ!Box 6690 Cable

Highspeed Wi-Fi op de kabelaansluiting

De FRITZ!Box 6690 Cable voor de kabelaansluiting zorgt voor maximale Wi-Fi-snelheden met Wi-Fi 6 tot wel 4.800 Mbit/s. De FRITZ!Box 6690 Cable is dus de spil van je thuisnetwerk voor grenzeloos Wi-Fi-plezier en al je internet- en multimediabehoeften. Nog een highlight is de gigabit-kabelaansluiting conform DOCSIS 3.1, die dankzij de 2,5-gigabit-LAN-aansluiting ook voor maximale snelheid zorgt bij apparaten die via LAN verbonden zijn.

Wi-Fi 6 – de snelste Wi-Fi voor elke situatie

Wi-Fi 6 is de nieuwste en snelste Wi-Fi-standaard met snelheden die tot wel 40 procent hoger zijn dan eerdere Wi-Fi-generaties. Met highspeed Wi-Fi van de FRITZ!Box 6690 Cable surf en stream je op de inhaalstrook. De clou daarvan? Zelfs wanneer er veel apparaten tegelijk actief zijn, blijft de gegevenssnelheid hoog – voor elk apparaat. Bij spannende multiplayergevechten heb je profijt van de lagere latentie bij Wi-Fi 6. En als kers op de taart gaan de accu’s van je apparaten langer mee door de nieuwe energiebesparingsfuncties.

Uiteraard ondersteunt de FRITZ!Box 6690 Cable beproefde standaards zoals Wi-Fi 5, voor volledige compatibiliteit met alle apparaten.

Mesh Wi-Fi met FRITZ!

De FRITZ!Box 6690 Cable ondersteunt Mesh Wi-Fi, zodat je video’s, muziek en foto’s in het thuisnetwerk naadloos tot in de verste hoekjes van elke kamer aankomen. De verspreide FRITZ!-apparaten werken samen in één enkel netwerk, communiceren onderling en optimaliseren de prestaties van alle Wi-Fi-apparaten.

Met Mesh heb je profijt van topsnelheden tijdens het internetten, streamen of gamen. Adembenemende HD-televisie en je lievelingsmuziek wachten nu op jóu – en niet andersom.

Adembenemende snelheden

De krachtige DOCSIS 3.1 kabelmodem levert downstreamsnelheden tot wel 6 Gbit/s en is achterwaarts compatibel met EuroDOCSIS 3.0. Snelle Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) maakt voor al je multimedia-apparaten draadloze internettoegang mogelijk, Multi-User MIMO zorgt ook bij parallel gebruik van verschillende apparaten voor topwaarden bij de transmissiesnelheid. Een 2,5-gigabit-LAN-aansluiting, drie 1-gigabit-LAN-aansluitingen en een krachtige telefooncentrale met veel functies maken de uitrusting compleet.

Ideaal voor multimedia

Met FRITZ!NAS en de geïntegreerde mediaserver is de FRITZ!Box 6690 Cable de ideale multimediacentrale in je thuisnetwerk. Op je computer, tablet of smartphone – foto’s, muziek en films zijn beschikbaar in het hele netwerk. Ook de onversleutelde tv-zenders van je DVB-C-aansluiting (afhankelijk van de netwerkprovider) streamt de FRITZ!Box 6690 Cable in het hele thuisnetwerk.

Zorgeloos bellen

Met de krachtige telefooncentrale van de FRITZ!Box 6690 Cable ben je op alles voorbereid: je kunt analoge en DECT-telefoons aansluiten, een antwoordapparaat instellen, oproeplijsten beheren en meldingen over gemiste oproepen of ingesproken berichten per e-mail laten toesturen. De geïntegreerde faxfunctie en HD-telefonie maken het pakket af.

FRITZ!Box? Jazeker!

Om je communicatie en gegevens tegen onbevoegde toegang te beveiligen, heeft de FRITZ!Box 6690 Cable een uitgekiend beveiligingsconcept. AVM brengt regelmatig gratis updates uit om de software up-to-date te houden en mogelijke bedreigingen in de kiem te smoren. Daarnaast zijn telefonie, draadloze verbindingen en instellingen met de modernste standaards beveiligd tegen onbevoegde toegang.

FRITZ!OS – het meesterbrein van het thuisnetwerk

FRITZ!OS is het besturingssysteem van de FRITZ!Box. In de browsergebaseerde interface beheer je niet alleen netwerk- en telefoniefuncties, maar krijg je ook nieuwe functies door regelmatige updates.

En dat is nog niet alles: gebruik de handige FRITZ!Apps om onderweg met je smartphone toegang tot je gegevens te krijgen, via het thuisnetwerk te bellen en nog veel meer. Net als de updates zijn de FRITZ!Apps uiteraard ook gratis.

Omvang van de levering

  • FRITZ!Box 6690 Cable
  • Netvoeding met 1,5 m lange kabel
  • 1,5 m lange coaxiale kabel
  • 1,5 m lange LAN-kabel
  • Installatiekabel