Cart
You have no items in your shopping cart

Smart Home Event bij Wifimedia

  • Posted on
Smart Home Event bij Wifimedia

Maak kennis met de nieuwe woonbeleving – het Smart Home Event van Wifimedia.

Smart Home

Verlichting die aan gaat wanneer je thuiskomt of wanneer het schemert. De thermostaat die aan gaat wanneer u thuis bent of de zonneschermen die inklappen wanneer het gaat regenen. Inzicht in uw energiekosten.

 

Gemak, veiligheid, comfort en besparen

We zijn in allerlei omgevingen steeds meer gewend aan gemak. Van een auto vinden we het steeds meer normaal dat de autostoel zich automatisch stelt naar de bestuurder, dat de lampen pas uitgaan als u binnen bent en dat hij zelfs automatisch parkeert. Maar hoe zit dat eigenlijk in uw huis? Want uw verlichting aanzetten in de juiste sfeer door in de kamer de verschillende dimmers op de juiste stand te zetten, dat is nog niet echt smart. En met een druk op de telefoon een scene te selecteren lijkt smart, maar het kan nog slimmer!

 

Smart Home Event

Op 14 juni laten we je graag kennis maken met een compleet nieuwe woonbeleving tijdens het smart home event bij ons in de winkel. Onze specialist laat je ervaren wat een Smart Home precies is en welke voordelen je hiervan kunt hebben op het gebied van comfort, veiligheid én energiebeheer.

 

En dan?

We maken graag na een intake een basisplan. Nadat we dat besproken hebben vertalen dit plan maar een Smart Home ontwerp waarin we de wensen voor jouw woning uitwerken. Na overeenstemming over het plan zorgen we voor een succesvolle installatie!

Geïnteresseerd in deze avond of meer weten? Meld je aan via [email protected]

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »