SAMSUNG QLED | Q9F | Q8C | Q7F | Q6F

14
More...
Sort by:
  • Service desk +31 26 82 00 215
  • Free shipping from 20 euros
  • Free returns
De QLED TV: een ongeëvenaarde kijkervaring. Als hij aanstaat. Maar zeker ook als hij uitstaat en volledig op gaat in jouw interieur.

Voorbij zijn de tijden waarin de TV een groot zwart obstakel vormde in jouw woonkamer. Samsung is erin geslaagd een TV te ontwikkelen die een comfortabele kijkervaring biedt, zelfs als hij uitstaat. Dankzij het grote scherm en een miljard kleuren is de TV-ervaring levensecht. Bovendien kun je nu al je apparaten handig aansturen met één afstandsbediening. Met al deze innovaties past de nieuwe QLED TV 2018 helemaal in je interieur.

Meer dan een miljard kleuren

Q Color

Licht dat omgezet wordt in kleur. Het lijkt een eenvoudig proces, maar met onze baanbrekende Quantum Dot-technologie heeft het een compleet nieuwe dimensie gekregen .Door licht toe te voegen, maken we een miljard kleuren zichtbaar en bereiken we zo een kleurvolume van 100%

Q Contrast

Denk eens terug aan al die momenten dat je je TV-scherm gewoon niet goed kon zien. Soms scheen er te veel zonlicht in de kamer. En soms was er juist niet genoeg licht. Met de nieuwe QLED TV's van 2018 behoren die momenten tot het verleden. Het zwart is dieper en donkerder dan ooit en elk detail is haarscherp. Veel licht, weinig licht; het maakt niets meer uit.

Q HDR 2000/1500/1000

Soms zie je je TV-scherm gewoon niet goed. Zeker als het een donkere scène is met schaduwen. Q HDR is het resultaat van de combinatie van onze expertise en HDR10+ technologie. Het biedt verbeterde helderheid en contrasten, waardoor het beeld als het ware tot leven wordt gebracht en je iedere nuance ziet.

We kijken graag TV, maar zien hem liever niet

Onze ontwerpfilosofie is om alles wat kan afleiden onzichtbaar weg te werken. Ook als de TV uitstaat. De Ambient Mode zorgt ervoor dat je nooit meer naar een groot zwart vlak in je interieur hoeft te kijken. En die lelijke kabels? Die hebben we ook nagenoeg onzichtbaar gemaakt. Zodat niets je meer weerhoudt om uren lang naar onze TV te kijken.

SmartThings

SmartThings helpt je om een draadloze verbinding tot stand te brengen met uiteenlopende mobiele apparaten en huishoudelijke apparatuur, van je mobiele telefoon tot je koelkast. Voor een intuïtieve manier van aansturen, thuis en op afstand - voor een 'connected life'.

 

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »