Information

tado° Slimme Aircobediening

Stuur je aircosysteem automatisch aan met je smartphone. tado° zet de airconditioning uit wanneer je het huis verlaten hebt en begint al met koelen terwijl je op de terugweg bent. Zo kun je tot 40% besparen op de energiekosten van je aircosysteem.

Wat zit er in de verpakking?

Slimme Aircobediening, USB-kabel, stekker, kleefstrips

Integraties

Creëer je eigen recepten met IFTTT om tado° te verbinden met applicaties en andere apparaten.
Amazon Echo: Stel de temperatuur in met je stem (momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten).

Hardware

Bestuur je aircosysteem met gemak via de smartphone-app of rechtstreeks via de Slimme Aircobediening zelf.

Touch-interface

voor een directe aansturing van je aircosysteem

Led-matrix-display

toont je alle nodige informatie en instellingen

Infraroodzender

om de airco te besturen - zoals een afstandsbediening

Opstelling

De tado° Slimme Aircobediening stuurt je aircosysteem, net zoals de afstandsbediening, aan via infraroodsignalen en verbindt zich moeiteloos met het internet via je wifinetwerk.

Eigenschappen

Meer controle

tado° toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer gekoeld of verwarmd wordt, hoeveel je bespaart hebt en staat je toe je aircosysteem te besturen, waar je ook bent.

Locatiegebaseerde sturing

tado° regelt je airconditioning op basis van de locatie van de bewoners: bespaart als niemand thuis is en koelt of verwarmt zodra iemand onderweg naar huis is.

Besparen op energiekosten

Reduceer je stroomverbruik tot maximaal 40% door je aircosysteem op intelligente wijze aan te sturen.

Compatibiliteit

De Slimme Aircobediening is compatibel met alle aircosystemen met een afstandsbediening en gebruikt infraroodsignalen - net zoals je oude afstandsbediening.

Installatie

Om de tado° Slimme Aircobediening van stroom te voorzien, sluit je de bijgeleverde USB-kabel aan op de achterzijde van het apparaat en plaats je de stekker in het stopcontact.

Op een oppervlak

Je kunt tado° op een oppervlak plaatsen en de kabel via de bovenzijde van het apparaat naar buiten voeren. Als de kabel te lang is, dan kun je hem in het achterpaneel van het apparaat opbergen.

Op de muur

De tado° Slimme Aircobediening kun je met kleefstrips bevestigen op de muur. De kabel wordt dan via de onderzijde van het apparaat naar buiten gevoerd.

tado° App

Waar je ook bent - in de trein, op kantoor of op vakantie - met de tado° app op je smartphone kun je altijd de temperatuur in huis bekijken en op eenvoudige wijze de instellingen aanpassen. De locatiedetectie stelt de Slimme Aircobediening in staat om de temperatuur van het aircosysteem automatisch te regelen op basis van de locatie van de bewoners.