Information

Sony HT-XF9000

Deze 2.1-kanaals Dolby Atmos®/DTS:X™ Soundbar met Vertical Sound Engine is de perfecte aanvulling op BRAVIA's legendarische beeldkwaliteit en is ontworpen om naadloos bij de tv aan te sluiten.

Hoor het geluid overal om u heen met max. 7.1.2-kanaals Surround Sound

De Vertical Surround Engine, Sony's nieuwste Surround-technologie, laat u genieten van de sensatie van Dolby Atmos uit een enkele, dunne unit. Het maakt niet uit in welk soort ruimte u zich bevindt, twee naar voren gerichte speakers geven zogenaamde verticale audio weer, die een virtuele Surround Sound creëren die van overal om u heen lijkt te komen.

Alles opgeschaald tot dichtbij 7.1.2-kanaals

Nu kunt u genieten van alles waarnaar u kijkt in maximaal 7.1.2-kanaals. Sony's geavanceerde digitale signaalverwerking verandert alle audio in overweldigende Surround Sound met slecht één klik op een knop op de afstandsbediening.

Kies de perfecte instelling

Een knop voor elk geluid -- kies de knop die past bij waar u naar kijkt of luistert.

Home Theatre-modus

U voelt en hoort de actie om u heen, omdat het geluid zich tot achter u verplaatst en u het gevoel geeft dat u zich in een bioscoop bevindt.

Muziekmodus

Luister naar de levendigheid en diepte van uw favoriete muziek tot in de fijnste details.

Game Studio-modus

Beleef de actie van het gamen overal om u heen. Het gevoel van beweging en de afstand tot objecten wordt nagebootst voor een overweldigendere ervaring en dialogen worden geoptimaliseerd voor meer helderheid.

Nieuwsmodus

U hoort alle belangrijke informatie in nieuwsberichten en tv-programma's omdat de stemdetails naar voren gebracht worden boven achtergrondmuziek en effecten.

Sportmodus

Geniet van sport alsof u in het stadion zit. Het omgevingsgeluid van het publiek wordt verfijnd zodat u de spanning van het sportveld kunt voelen, zonder te missen wat de commentatoren te zeggen hebben.

De perfecte combinatie

Sony's ontwerpstudio ontwierp de HT-XF9000 en de BRAVIA XF90 om elkaar perfect aan te vullen. Daarom ziet deze Soundbar er zo goed uit vóór uw tv. U kunt ze zelfs draadloos verbinden voor een nog opgeruimder uiterlijk.

Sluit al uw apparaten aan

Eén-kabel audio en video voor uw apparatuur en uw tv.

Verbind om al uw muziek af te spelen

Speel uw favoriete albums af via een USB-verbinding of stream ze draadloos via Bluetooth®-technologie.