Information

Somfy Protect One  - Spring Deal

Compleet all-In-One alarmsysteem met HD-camera en sirene.

Met Somfy One ben je in één keer klaar als het om jouw beveiliging gaat.

En dat is wel zo makkelijk. Somfy One werkt helemaal stand alone en valt door zijn unieke design niet op in je interieur. Je zet 'm gewoon op een strategisch slimme plek, activeert 'm met de Somfy Protect app en je huis is beveiligd!

Zodra de camera een beweging signaleert, gaat het alarm af en krijg jij direct een push-bericht op je smartphone. Kun je live meekijken en 10 seconden terugkijken.

De sirene die afgaat zal al voor de nodige afschrikking zorgen. Maar je kunt natuurlijk ook meteen de politie waarschuwen. En als je even niet bereikbaar bent? Geen probleem. Je kunt verschillende mensen aan de app toevoegen die bij onraad een pushbericht krijgen. Zodat zij direct maatregelen kunnen treffen.

De sirene kun je trouwens via de app weer uitzetten.

En heb je huisdieren? Je kunt de Somfy One zodanig instellen dat de camera niet reageert als jouw lievelingsdier door het beeld scharrelt.

Ben je gesteld op je privacy? Somfy One houdt er rekening mee. Want zodra jij binnenkomt, schuift de shutter van de camera dicht. Kan niemand meer meekijken.

De Somfy One Spring Deal wordt geleverd met 2 Intellitag’s (raam-/deur sensoren) waarmee je direct je deuren of ramen kan beveiligen. Daarnaast zitten er ook 2 KeyFob’s – badges bij. Hiermee kunnen jij en je huisgenoot het alarmsysteem gemakkelijk activeren of deactiveren. Hierdoor laat je met een gerust gevoel je huis achter terwijl jij van de lente geniet!