Vital Gym

Vital Gym Arnhem

Vital Gym heeft met Wifimedia contact opgenomen om een complete audiovisuele installatie en een geautomatiseerde lichtsturing in haar sportschool aan te leggen. Hierbij is het voor Vital Gym belangrijk dat in elke zone het licht en het geluid individueel regelbaar is. In de lounge verlangt Vital Gym een Wi-Fi gastennetwerk, audiosysteem en een beeldscherm waarop sportwedstrijden kunnen worden getoond. Bovendien spreekt Vital Gym de wens uit bij elk cardioapparaat een beeldscherm te installeren, zodat haar klanten tijdens het sporten ontspannen naar de televisie kunnen kijken indien dit een goede afleiding biedt.

Om de klant een extra gevoel van veiligheid te geven kiest het management van de sportschool voor een continu camera toezicht. Naast het tonen van televisie zijn de schermen bovendien bedoeld voor Digital Signage. Hiermee kan de sportschool met een druk op de knop de actuele acties en aanbiedingen van Vital Gym aan haar klanten tonen.

Om beeld, geluid, Digital Signage en de aansturing van de verlichting optimaal via het netwerk te distribueren heeft Wifimedia een geheel nieuw netwerk aangelegd en maakt hierbij gebruik van de excellente UniFi netwerkoplossingen van Ubiquiti. Omdat het Wifi netwerk onder alle omstandigheden stabiel en snel met werken kiest Wifimedia ook hier voor kwalitatief hoogwaardige accespoints van UniFi. Voor dit omvangrijke project heeft Wifimedia geadviseerd om audio oplossingen van Sonos te gebruiken en te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige beeldschermen van Sony.

Over Vital Gym

Vital Gym Arnhem is een sportschool die verder kijkt dan alleen fitness en het beste in haar klanten naar boven wil halen. De missie van Vital Gym luidt dat het de sportschool is waar volhouden leuker en gemakkelijker is dan opgeven. Bij Vital Gym wordt je optimaal geholpen om je persoonlijke sportieve doelen te behalen en leert de juiste stappen te zetten naar een optimale leefstijl. Vind je bij je huidige sportschool niet datgene waar je naar op zoek bent om jouw optimale leefstijl te behalen, breng dan zeker eens een bezoek aan Vital Gym.

 

 

Cart
You have no items in your shopping cart

My account

Forgot your password?

New customer?

  • Create an account to check your orders
  • Make your shop experience better and faster
  • Save your cart and save products to your wishlist
Register
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »