Vesta Gebouw Arnhem

Vesta Gebouw Arnhem

Wifimedia heeft onlangs een omvangrijk netwerk aangelegd in het voormalige Vesta gebouw. Het Vesta gebouw is recentelijk geheel gerenoveerd en tijdens deze renovatie heeft de eigenaar van het pand de expertise van Wifimedia ingehuurd om er een netwerk in aan te leggen waarvan alle huurders en gasten gebruik kunnen maken. Binnen dit netwerk kunnen meerdere huurders een Internetverbinding delen en zijn hierbij toch optimaal van elkaar afgeschermd.

Voor de realisatie van het netwerk kiest Wifimedia ervoor om PoE switches (Power over Ethernet) en Wi-Fi accespoints te plaatsen met een aparte security gateway en een speciale firewall. Om het gehele pand van internet te voorzien heeft Wifimedia drie 48-poorts switches geplaatst. Een van de belangrijkste punten is het beheer van dit netwerk. Wifimedia heeft het netwerk zodanig ingericht dat ze deze zowel op locatie als op afstand kunnen beheren, waardoor de totale kosten van gebruik en onderhoud zo laag mogelijk blijven.

Over het Vesta Gebouw

Het Vesta gebouw is door architect Willem Diehl ontworpen en is gebouwd in opdracht van de Vesta verzekeringsmaatschappij. Vesta neemt het pand in 1932 officieel in gebruik en heeft in de geschiedenis verschillende bestemmingen gehad. Tegenwoordig is dit geheel gerenoveerde Rijksmonument eigendom van een investeerder die het statige bedrijfspand verhuurt aan meerdere bedrijven.

 

 

Cart
You have no items in your shopping cart

My account

Forgot your password?

New customer?

  • Create an account to check your orders
  • Make your shop experience better and faster
  • Save your cart and save products to your wishlist
Register
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »