Punte Juweliers

Punte Juweliers Arnhem

Onlangs heeft Punte Juweliers in Arnhem haar winkel geheel verbouwd. Tijdens deze verbouwing heeft de juweliers Wifimedia gevraagd om de winkelbeleving van haar klanten te verhogen.

De juwelier vindt het belangrijk de klant optimaal bij het ambacht te betrekken door hen bijvoorbeeld een blik te gunnen in de goudwerkplaats van de juwelier zelf. De winkel en de werkplaats goudsmid zijn echter niet zodanig met elkaar verbonden dat de klant via een raam de werkplaats in kan kijken. Hierom heeft Punte Juweliers Wifimedia gevraagd om hiervoor een passende oplossing te verzorgen.

Om aan de wens van de juwelier te beantwoorden heeft Wifimedia gekozen voor een 4K UHD Digital Signage oplossing van LG, zodat de klant van Punte via dit beeldscherm een kijkje kan nemen in de goudwerkplaats van de juwelier. Om de klantbeleving nog verder te verhogen heeft Wifimedia in kleur gespoten luidsprekers uit het custom installatie programma van Bowers en Wilkins in het plafond van de winkelruimte geplaatst en wordt er gebruik gemaakt van de sublieme audio oplossingen van Sonos.

Over Punte Juweliers

Punte Juweliers vertaalt haar liefde voor goud en edelstenen al sinds 1930 in geheel met de hand vervaardigde sieraden. Naast het vervaardigen van unieke sieraden en het aanbod aan luxe artikelen levert Punte Juweliers tevens een brede collectie aan exclusieve horloges voor hem en voor haar. Bent u op zoek naar een exclusief cadeau voor uw geliefde of voor u zelf, breng dan eens een bezoek aan de winkel in de gezellige binnenstad van Arnhem. Bent u benieuwd wat Digital Signage toevoegt aan de klantbeleving, stap dan zeker eens bij de juwelier naar binnen.

 

 

Cart
You have no items in your shopping cart

My account

Forgot your password?

New customer?

  • Create an account to check your orders
  • Make your shop experience better and faster
  • Save your cart and save products to your wishlist
Register
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »