Harman Experience Store

Harman Experience Store München.

Onlangs heeft de Harman Group haar eerste Europese flagship store geopend in München, Duitsland. De Harman Group heeft Wifimedia verkozen voor de bouw van een voice demo met de nieuwe Citation luidsprekerlijn van Harman Kardon. Met deze voice demo zijn de luidsprekers van Harman Kardon via de Google Assistant geheel met spraakbesturing te bedienen.

Wifimedia heeft ervoor gekozen om hiervoor eerst een stabiel netwerk aan te leggen met de specialistische oplossingen van Ubiquiti en vervolgens in eigen beheer een voice demo te bouwen met de Citation speakers van Harman Kardon. Het resultaat is een unieke ervaring waarbij de audioproducten van Harman Kardon onder elke omstandigheid honderd procent in het middelpunt staan.

Over Harman

De Harman Group is een bedrijfsonderdeel van Samsung Electronics Co. Ltd en is gespecialiseerd in zowel hoogwaardige audio oplossingen in de automotive industrie als in hi-fi en head-fi oplossingen voor thuis en onderweg. Harman besteedt veel van haar ontwikkelingstijd aan een optimale muziekbeleving. Bij dit project heeft Harman gekozen voor de expertise van Wifimedia om de totaalbeleving van haar producten naar een nog hoger niveau te tillen. Wilt u zelf ervaren wat stembesturing toevoegt in de praktijk en bent u toevallig in München, loop dan zeker eens de Harman Experience Store binnen en ervaar het zelf.

Cart
You have no items in your shopping cart

My account

Forgot your password?

New customer?

  • Create an account to check your orders
  • Make your shop experience better and faster
  • Save your cart and save products to your wishlist
Register
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »