Everyday Fit

Everyday Fit heeft 2 vestigingen in Arnhem en in Elst. Wifimedia heeft hier een complete audiovisuele installatie en een geautomatiseerde lichtsturing aangelegd. 

De sportschool is voorzien van een WiFi Systeem van Linksys (Pro) met diverse accespoints zodat de beide locaties samen kunnen worden beheert op afstand in de cloud. Daarnaast is er een camera systeem geplaatst waarbij de eigenaar en club managers op gebruikers niveau de verschillende camera's kunnen bekijken. 

Het audiosysteem in de sportschool is uitgerust met JBL inbouw luidsprekers in combinatie met een Yamaha Multi-room versterker. 

In de lounge is een Wi-Fi gastennetwerk beschikbaar voor de klanten en een beeldscherm waarop sportwedstrijden en acties en aanbiedingen kunnen worden getoond. Hierbij hebben we gekozen voor de Digital Signage oplossingen van LG. 

Everyday Fit werkt met speciale apparatuur van eGym. Deze apparatuur is afhankelijk van een goed stabiel Wi-Fi netwerk en daarom is ook gekozen voor hoogwaardige accespoints. Deze speciale apparatuur wordt uitgelicht met een aantal Philips Hue color spots die ook via spraak kunnen worden bediend. 

 

Cart
You have no items in your shopping cart

My account

Forgot your password?

New customer?

  • Create an account to check your orders
  • Make your shop experience better and faster
  • Save your cart and save products to your wishlist
Register
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »