Information

Samsung UBD-M9500

Perfecte levensechte kleuren

Het kleurenbereik van de Ultra HD Blu-ray speler is twee keer zo groot als bij conventionele Blu-ray spelers, en de kleurenexpressie is 64x groter - beter dan de bioscoopstandaard. Voor het eerst een volkomen realistische beeldkwaliteit.

Ongekende helderheid met extreme contrasten

Dankzij de HDR technologie plaatst de UHD Blu-ray speler de filmset in jouw huiskamer. Met dynamische UHD content in prachtige kwaliteit ervaar je een contrast en helderheid met meer scherpte en diepte.

Blu-ray naar mobiel

Stream alle content van je UHD Blu-Ray speler draadloos naar een mobiel apparaat, zelfs als de TV uit staat. Bovendien kan je op de TV en het mobiele apparaat naar twee verschillende dingen tegelijk kijken.

* Ondersteunde apparaten: S8, Tab S3, S7, Note5, S6 met Android Nougat

Weergave van 360° content

360° foto's en video's op je TV? Geniet met de Samsung UBD-M9500 van je 360° entertainment en regel de kijkrichting via de afstandsbediening.

* Gear 360 content moet worden geconverteerd op een Galaxy telefoon of met een PC-applicatie.

Makkelijk te bedienen

De UHD Blu-Ray speler werkt makkelijk en eenvoudig, en tijdens blu-ray weergave heb je snel toegang tot belangrijke menukeuzes zonder dat je naar het startscherm terug hoeft te gaan. Met voorgeïnstalleerde apps voor sneller entertainment.

Entertainment voor jou alleen

Een privébioscoop waar de rest van het gezin geen last van heeft. Zet gewoon je Bluetooth koptelefoon op en verdwijn in je entertainment.

Geluid van studiokwaliteit

Professioneel studiogeluid bij jou thuis. De kwaliteit en rijkdom van het originele geluid blijven ongerept dankzij 192kHz/24-bits sampling.