Information

Philips Hue White E27

Let op! Voor het bedienen van deze lamp heb je een Philips Hue Bridge nodig.

Persoonlijk in te stellen lichtschema’s

Gebruik de app om je verlichting te automatiseren. Stel bijvoorbeeld de lampen in op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dit kun je per ruimte apart instellen. Of laat je verlichting geleidelijk uitgaan. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of je soms de lampen hebt aangelaten. Ben je vergeten de lampen uit te doen voordat je van huis vertrok? Met Philips Hue kan je dit niet meer gebeuren!

Buitenshuis te bedienen

Je kunt je lampen op afstand bedienen, waar je ook bent. Controleer snel of je vergeten bent je lampen uit te doen, of schakel ze alvast in als je moet overwerken.

Eenvoudig dimmen

Ervaar met Philips Hue hoe eenvoudig dimmen kan zijn. Niet te fel, niet te donker, maar precies zoals jij het wilt. Volledig draadloos en eenvoudig te installeren.

Slimme regeling

Verbind jouw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien je lampen met je smartphone of tablet via de Hue app, of voeg schakelaars toe aan je Hue-systeem om je lampen te activeren. Stel timers, meldingen, alarmen en meer in voor een complete Philips Hue-ervaring.