Information

Philips Hue White and Color GU10

Let op! Voor het bedienen van deze lamp heb je een Philips Hue Bridge nodig.

Kleur met licht

Speel met licht en kies uit de 16 miljoen kleuren in de Hue-app om het licht aan je stemming aan te passen. De lampen zijn verbeterd met dieper groen, cyaan en blauw, zodat je de sfeer in huis nog nauwkeuriger kunt bepalen. Denk aan je favoriete foto en herbeleef dat speciale moment met spetterend licht. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en haal ze op elk gewenst moment terug met slechts één tik.

Synchroniseer je lampen met films

TV-kijken wordt ineens een beleving, gamen wordt plotseling extra spannend... Kies uit de vele apps en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Philips Hue.

Synchroniseer je lampen met muziek

Het feest kan beginnen. Synchroniseer licht met je favoriete muziek en geniet van elke beat, samen met je partner of vrienden. Met de vele apps die voor Philips Hue zijn ontwikkeld verander je jouw woonkamer met één swipe in een dansvloer.

Creëer je eigen sfeer

Schep voor elk moment de juiste sfeer met vele prachtige kleuren licht. Gebruik de app om elke denkbare tint in te stellen: van felle kleurtonen tot prettig zacht gekleurd licht. Zo creëer je echt een unieke, eigen sfeer.

Licht voor jouw welzijn

Ontdek de biologische voordelen van licht met Philips Hue. Licht beïnvloedt je stemming, gedrag, alertheid en routines. Met de Philips Hue app kun je voor elk moment het licht precies afstemmen op jouw bioritme. Heb je extra energie nodig of wil je juist ontspannen? Philips Hue helpt je daarbij.

Ontwaakcyclus

Ontspannen wakker worden zorgt voor een goed begin van de dag. Philips Hue helpt je op een prettige manier met opstaan. De geleidelijk toenemende lichtintensiteit geeft je het gevoel dat je met de opkomende zon wakker wordt... in plaats van ruw opgeschrikt te worden door een rinkelende wekker!