Information

Philips Hue White Ambiance Starter Pack met Dimmer

Deze Starter Pack bestaat uit drie E27 White Ambiance Hue lampen, een Hue Dimmer en een Hue Bridge 2.0.

Comfortabel in slaap vallen en wakker worden

Ontspannen wakker worden zorgt voor een goed begin van de dag. Philips Hue helpt je op een prettige manier met opstaan. De geleidelijk toenemende lichtintensiteit geeft je het gevoel dat je met de opkomende zon wakker wordt... in plaats van plots opgeschrikt te worden door een rinkelende wekker! Warmwit licht helpt je 's avonds om tot rust te komen en beter te slapen.

Aandacht voor je dagelijkse activiteiten

Licht beïnvloedt onze stemming, gedrag, alertheid en routines. Philips Hue white ambiance helpt om je beter te voelen. Met het juiste licht veranderen jouw dagelijkse activiteiten in momenten waar je van kunt genieten. Voel het verschil.

Rust

Leg je voeten omhoog en ontspan onder de zachte gloed van wit licht voor een perfecte afsluiting van de dag. Ontspannend wit licht helpt je 's avonds de dingen van je af te zetten en ´s nachts beter te slapen.

Concentreren

Blijf geconcentreerd met helderwit licht. Een speciaal ontwikkeld lichtrecept dat jou helpt om dingen snel en efficiënt te doen zonder afgeleid te worden. Of je nu studeert voor een examen, van huis uit aan het werk bent, of kleding uitzoekt waarin je er op je best uitziet.

Stimuleren

Sla die ochtendkoffie maar over en begin de nieuwe dag met koel, helderwit daglicht dat helpt jouw lichaam en geest energie te geven. Perfect voor die momenten dat je een vliegende start nodig hebt of als je batterij leegraakt.

Lezen

Ga volledig op in jouw favoriete romans. Philips Hue geeft je het juiste witte licht om urenlang te lezen.

Creëer je eigen sfeer

Schep voor elk moment de juiste sfeer en verlicht je woning met warmwit tot koelwit licht. Geniet in elk jaargetijde van de verschillende stijlen. Van het helderwitte licht dat jou herinnert aan de lente en het warmwitte licht van de zomerzon, tot aan het ijskoude daglicht van de winter.

Slimme regeling

Verbind jouw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien je lampen met je smartphone of tablet via de Hue app, of voeg schakelaars toe aan je Hue-systeem om je lampen te activeren. Stel timers, meldingen, alarmen en meer in voor een complete Philips Hue-ervaring.

Inclusief Hue dimmer switch

Bedien je Philips Hue-lampen zonder gebruik te maken van je smartphone of tablet. Met de meegeleverde draadloze schakelaar kun je lampen in- en uitschakelen, wisselen tussen vier vooraf ingestelde lichtinstellingen en het licht dimmen tot de gewenste helderheid. Met de Philips Hue App kun je de schakelaar configureren en je favoriete Philips Hue lichtscènes toevoegen. Je kunt hem overal plaatsen waar je maar wilt en de installatie is snel en zonder gedoe. Bevestig de schakelaar eenvoudig met behulp van schroeven of de plakstrip op de achterkant.

Compatibel met Apple HomeKit

De Philips Hue white ambiance starter kit is compatibel met Apple HomeKit. Vraag Siri om je lampen aan te doen of om één van jouw andere voorkeursinstellingen, zonder dat je ook maar één knop hoeft aan te raken. Ontdek de vele apps waarmee je jouw lampen kunt koppelen aan andere apparaten die geschikt zijn voor Apple HomeKit.

Het systeem uitbreiden

U kunt uw Philips Hue-familie altijd laten groeien. Als u uw Philips Hue white ambience starter kit eenmaal hebt geïnstalleerd, kunt u er tot 50 Philips Hue-lampen, -armaturen, -schakelaars en andere accessoires aan toevoegen via de Philips Hue App. Zodra uw app de nieuwe producten heeft gevonden, kunt u ze een naam geven en toevoegen aan nieuwe of bestaande scènes. En dan hebt u nog meer Philips Hue om van te genieten.