Information

LG 65SJ850V

Wifimedia is een officiële LG dealer en levert uitsluitend Nederlandse modellen. Zo is uw TV altijd CI+ / Ziggo geschikt!

Wilt u een TV inruilen? Neem dan hier contact met ons op!

  • LED SUPER UHD TV
  • 65" / 165 cm
  • Nano Cell Display
  • Billion Rich Colours
  • Active HDR met Dolby Vision
  • webOS 3.5 Smart TV
  • Harman Kardon

Nieuwe standaard voor LED: Nano Cell™ technologie

LG SUPER UHD TV gaat veel verder dan gebruikelijke standaarden, zoals het toepassen van ledverlichting of het toevoegen van kleurenbladen zoals Quantum Dot. In plaats daarvan integreert hij rechtstreeks geavanceerde Nano Cell™ technologie – de nieuwste lcd-technologie – in het scherm om de beeldkwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

Rijke kleuren dankzij 'Billion Rich Colours'

Dankzij 'Billion Rich Colours' beschikt de TV over een kleurenpalet dat 64 keer groter is dan dat van conventionele tv's. Zo kunnen beelden met veel subtielere en nauwkeurige kleurschakeringen worden gereproduceerd en ontstaat een levensechter beeld.

Ongekend nauwkeurige kleuren dankzij nanodeeltjes

Nano Cell™ technologie maximaliseert de kleurkwaliteit van het scherm direct in de TV zelf. Geniet van nauwkeurige kleuren zonder kleurverschuiving of vervorming.

Hoe bekijk jij TV?

De uitzonderlijke kleuren en het ongekende contrast van LG SUPER UHD TV dwingen kijkers niet om recht voor de TV te gaan zitten, maar ondersteunen een grote kijkhoek. Vanaf nu heeft iedereen op de bank de beste kijkbeleving.

Active HDR: meer dan gewoon HDR

LG SUPER UHD TV ondersteunt hoogwaardige HDR-content via Dolby Vision™ en is tegelijkertijd compatibel met HDR10- en HLG-technologieën. De 'Active HDR'-technologie van LG optimaliseert HDR-beelden per scène, zodat je een levensechte kijkbeleving ervaart.

Elegant ontwerp met uitstekende functies

De opvallende metalen behuizing pronkt met strakke lijnen en dunne krommingen zoals je die op geen enkele andere TV tegenkomt. De ingetogen elegantie van de LG SUPER UHD TV is prachtig om naar te kijken, zelfs als hij uit staat.

Krachtig geluid, ontworpen met harman/kardon®

Het interne luidsprekersysteem van LG werd ontworpen in samenwerking met de geluidsexperts van harman/kardon® en vervolgens afgestemd voor een zuiver en krachtig geluid.

webOS 3.5

Met de 'Magic Remote' en de unieke, verbeterde webOS 3.5 Launcher Bar duik je in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire providers.