Information

Dynaudio Evoke 30

Price per piece.

De Dynaudio Evoke 30 is een vloerstaande 2,5-weg basreflex luidspreker en is zeer geschikt voor een groter vloeroppervlak. Door toepassing van twee Esotec+ MSP langeslag woofers levert de Evoke 30 een sublieme laagweergave vanaf 40 Hertz. De Cerotar soft-dome tweeter is voorzien van de Hexis-dome en deelt technologieën met de hoogwaardige Special Forty en de Conference tweeters. Het resultaat is een zeer goed gedetailleerde en ruimtelijke muziekweergave.

De luidsprekers worden geleverd met een stabiele voet voorzien van ontkoppelende spikes. De luidsprekerkabinetten zijn prachtig afgewerkt en verkrijgbaar in hoogglans zwart, hoogglans wit, blank houtmotief en walnoot houtmotief. Hiermee combineren de Evoke 30 luidsprekers perfect in elk interieur. Ben je op zoek naar een goed klinkende vloerstaande luidspreker met een uitzonderlijke prijs-prestatieverhouding, maak dan zeker eens een luisterafspraak bij ons in de winkel.

Evoke Serie

Met de Evoke serie richt Dynaudio zich op de meest veeleisende film en muziekliefhebber. De Evoke serie omvat vijf luidsprekermodellen waaronder twee vloerstaande luidsprekers, twee monitorluidspreker en een centerspeaker. De in deze serie toegepaste technologieën zijn afkomstig uit het Dynaudio topsegment. De drivers voor de Evoke serie zijn ontwikkeld in combinatie met de highend Contour en Confidence serie. Hiermee biedt Dynaudio met de Evoke een class-leading performance binnen een prijsklasse waarin dit voorheen ondenkbaar was. Luidsprekers uit de Evoke serie onderscheiden zich door een uitstekende definitie en controle in de laagweergave. Door toepassing van de Dynaudio Hexis-dome levert de Evoke serie een heerlijk transparante en prachtig gedetailleerde weergave. Stemmen, zang en snaarinstrumenten klonken niet eerder zo mooi.

More info on the website of the manufacturer.

Wifimedia is a Dynaudio Authorized Platinum Partner